Biletul zilei pariuri1x2.ro: trei sporturi pentru prima doză de profit a săptămânii!

Începem săptămâna cu zâmbetul pe buze. Astăzi dimineață Simona Halep a reușit să se califice în sferturile Australian Open, după victoria în două seturi repurtată în fața belgiencei Mertens. Pentru accederea în semifinalele turneului de Mare Șlem, Halep lupta împotriva estoniencei Kontaveit, locul 31 WTA.

27 ian. 2020, 07:16
Biletul zilei pariuri1x2.ro: trei sporturi pentru prima doză de profit a săptămânii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Am făcut această scurtă introducere în ceea ce se întâmplă la AO 2020, pentru că în această ne vom focusa, în conceperea biletelor propuse, pe duelurile programate în cadrul primului turneu de Mare Șlem al anului. Și astăzi avem pe varianta de un pont de la Melbourne. Mizăm pe cel mult un set cucerit de Raonic, în disputa cu Djokovici. Canadianul are o statistica jenantă în meciurile directe: nicio victorie și doar două seturi cucerite în 9 partide.

În completarea pronosticului pe tenis, recomandări din hochei și fotbal. Mizăm pe Spartak Moscova, una dintre cele mai tari trupe din KHL, prima ligă de hochei a Rusiei și pe duelul Bournemouth – Arsenal, din 16-imile FA Cup. Echilibrul partidei de pe Vitality Stadium ar putea fi stricat de primul 11 utilizat de gazde. Bournemouth trebuie să-și odihnească titularii pentru meciurile de campionat, întrecere în care este în mare pericol de retrogradare.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Spartak Moscova – Red Star Kunlun, gazdele marchează peste 1.5 goluri – Cota 1.35
Raonic – Djokovici, Raonic câștigă sub 1.5 seturi – Cota 1.26
Bournemouth – Arsenal, x2 – Cota 1.19
Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.