Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal în drumul spre profit în prima zi a săptămânii!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția încă din ziua inaugurală a acestei săptămâni!

05 apr. 2021, 10:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal în drumul spre profit în prima zi a săptămânii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem „combo-ul” cu un pronostic pe goluri ales pentru disputa din fotbal, Pro League, dintre Leuven și Genk. Cele două formații se poziționează pe locurile 3 și 6 în clasamentul belgian, acestea remarcându-se în acest sezon competițional în primul rând prin jocul extrem de deschis pe care îl prestează. În timp ce Leuven are un golaveraj de 51-51, Genk a înscris 58 goluri în timp ce a primit 43. Astfel, meciurile jucate de cele două echipe au produs în medie 3.3 goluri. Astfel, alegem pariul „peste 1,5 goluri”, ce acoperă o varietate extrem de mare de scoruri finale.

Din Belgia ne vom deplasa în Elveția, unde FC Basel va primi vizita celor de la Vaduz. „Roș-albaștrii” au mai multe probleme de efectiv, misiunea acestora urmând să fie extrem de dificilă în fața echipei din Liechtenstein, ce luptă din răsputeri pentru evitarea retrogradării. Ambele trupe au nevoie extrem de mare de puncte și, de aceea, suntem de părere că vom asista la un meci deschis în care reușitele își vor face simțită prezența.

Citeşte şi: FRF i-a decis soarta lui Mirel Rădoi după eşecul din Armenia

În final, revenim pe meleagurile noastre și mizăm pe duelul dintre CFR Cluj și Dinamo București. După înfrângerea suferită în runda precedentă cu FCSB (scor 0-3), clujenii nu își pot permite să mai piardă puncte prețioase în lupta pentru cucerirea titlului. În plus, ardelenii pot profit de remiza dintre FCSB și „U” Craiova (scor 0-0) înregistrată aseară. În acest context, am ales să pariem pe victoria gazdelor, diferența valorică existentă fiind una extrem de mare.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul 
pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 5 aprilie

14:30, Leuven – Genk, peste 1,5 goluri, cota 1.20;

17:00, Basel – Vaduz, peste 1,5 goluri, cota 1.20;

20:30, CFR Cluj – Dinamo București, 1, cota 1.40;

Cotă finală: 2.01.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ştirile din sport sunt aici