Biletul zilei pariuri1x2.ro: Triplă din fotbal pentru al doilea „verde” consecutiv!

Ieri am reușit să ne dublăm din nou investiția! Am pariat pe minim două reușite în partida Gaziantep – Ankaragucu (2-0), pe calificarea lui Tottenham în finala Cupei Ligii Angliei (2-0 cu Brentford), dar și pe selecția „peste 3.5 goluri” în meciul de hochei Yaroslavl – Novosibirsk (3-2).

06 ian. 2021, 11:39
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Triplă din fotbal pentru al doilea „verde” consecutiv!
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Triplă din fotbal pentru al doilea "verde" consecutiv!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Miercuri ne propunem să bifăm profit cu o triplă din fotbal, pe parcursul a trei competiții diferite!

Prima selecție a biletului zilei vine de la disputa Napoli – Spezia, din Serie A, unde gazdele sunt favorite să bifeze un succes concludent, astfel încât ne așteptăm la minim două reușite marcate de Mertens &co. Dacă Napoli ocupă locul 4 în clasament, nou-promovata Spezia este pe poziție retrogradabilă și nu pare capabilă să furnizeze surpriza pe stadionul „Diego Armando Maradona”.

Trecem în Anglia, unde Manchester United și Manchester City dispută un derby local în a doua semifinală a Cupei Ligii. Privind statistica, 7 din ultimele 9 întâlniri directe au produs minim două reușite pe tabela de marcaj, astfel încât mizăm cu încredere pe acest pariu, „peste 1.5 goluri”.

Pentru ultima selecție din fotbal de pe biletul zilei ajungem în Belgia, la confruntarea dintre Eupen și Genk. A doua clasată se deplasează pe terenul formației de pe locul 15, loc unde a pierdut o singură partidă din ultimele 6. Genk este la 4 puncte de liderul Brugge, cu un meci mai puțin disputat, iar importanța întâlnirii de la Eupen ne îndeamnă către un „X2” acoperit.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 6 ianuarie

19:00, Napoli – Spezia, gazdele înscriu peste 1.5 goluri, cota 1.28

21:45, Manchester United – Manchester City, peste 1.5 goluri, cota 1.22

21:45, Eupen – Genk, X2, cota 1.30

Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ştirile din Sport sunt aici!


loading...