Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal pentru un start „verde” de săptămână!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

19 apr. 2021, 11:20
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal pentru un start „verde” de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Duelul ce deschide primul „combo”din această săptămână ne trimite pe meleaguri suedeze, unde de la 20:00 se vor întâlni Goteborg și AIK Stockholm. Ținând cont de faptul că disputa are loc în etapa a doua a campionatului ne așteptăm la un joc de tatonare, cele două combatante neputându-și studia suficient adversarul după pauză de pregătire. Mai mult decât atât, suntem convinși de faptul că duelul va fi extrem de închis, ultimele 10 întâlniri directe dintre cele două trupe încheindu-se cu maxim 3 schimbări ale tabelei de marcaj. Întocmai pe acest pariu vom investi și în noi.

În continuare, rămânem în nordul Europei, însă ne vom deplasa în Danemarca, unde Randers și Midtjylland se întâlnesc în runda cu numărul 25 din play-off-ul competiției. Diferența valorică dintre cele două formații este una semnificativă în favoarea oaspeților, Mitjylland fiind considerată de către specialiști drept cea mai puternică echipă daneză. Pe lângă acest aspect, ținem cont și de faptul că Randers nu mai are obiectiv în finalul acestui sezon (distanța până la cupele europene este de 7 puncte, aproape imposibil de remontat), în timp ce oaspeții luptă cu Brondby pentru câștigarea trofeului. Astfel, vom paria pe varianta „x2”, ce acoperă inclusiv o potențială surpriză.

În final, pentru completarea biletului nostru, pariem pe Jong PSV – De Graafschap, din runda a 34-a a ligii secunde olandeze. Aflată pe poziția secundă, ce ar aduce promovarea directă în Eredivisie, trupa vizitatoare se află la doar 3 lungimi în fața principalelor urmăritoare, Breda și Almere. În acest context, orice pas greșit poate fi sinonim cu ratarea obiectivului promovării. În mod logic, „alb-albaștrii” vor forța victoria pe terenul lui Jong PSV, aflată pe poziția a 14-a. Ca și în cazul meciului precedent, noi ne vom lua măsurile necesare de protecție și vom miza pe varianta “2 cu ha 0”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 19 aprilie

20:00, Goteborg – AIK, Sub 3,5 goluri, cota 1.26;

20:00, Randers – Midtjylland, x2, cota 1.26;

21:00, Jong PSV – De Graafschap, 2 cu ha 0, cota 1.26;

Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.