Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un combo nord-american ne poate aduce al treilea bilet câştigator al săptămânii

Marți am bifat un nou bilet “verde”. Golurile nu au lipsit în meciurile de fotbal de pe varianta noastră, dar câștigul a fost mai mic decât ne așteptam după ce partida de tenis dintre Djokovic și Chung a fost anulată.

08 aug. 2018, 10:09
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un combo nord-american ne poate aduce al treilea bilet câştigator al săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Varianta de azi este formată din pronosticuri pentru partide de fotbal din America de Nord. În Cupa US Open, Philadelphia Union are o șansă excelentă de a obține biletele pentru ultimul act. Adversara din această noapte, Chicago Fire, a pierdut șase din ultimele ei șapte partide, încasând 16 goluri pe parcurs. Pariem că vom vedea minim două goluri marcate în această confruntare.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Houston Dynamo și Los Angeles FC. Cele două ne-au oferit patru goluri într-o confruntare ce a avut loc luna trecută în MLS și nici meciul de azi ar trebui să fie sărac în reușite. O defensivă slabă a oaspeților, care a primit cel puțin două goluri în fiecare dintre ultimele patru partide, ar trebui să fie unul dintre factorii care vor contribui la un meci cu un număr ridicat de goluri. Noi pariem pe minim două.

În Canadian Championship, Vancouver Whitecaps și Toronto FC luptă pentru trofeu și calificarea în CONCACAF Champions League. În această noapte are loc partida tur. Vancouver Whitecaps are șansa de a își crea un avantaj, jucând în fața propriilor suporteri, dar, având în vedere că defensiva ei este una dintre cele mai fragile în MLS, ne așteptăm să vedem minim un gol și din partea oaspeților.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 02:00 Philadelphia Union – Chicago Fire, Peste 1,5 goluri
Ora 03:30 Dynamo Houston – Los Angeles FC, Peste 1,5 goluri
Ora 05:00 Vancouver Whitecaps – toronto FC, Ambele înscriu

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.