Biletul zilei pariuri1x2.ro: Varianta de marţi, în aşteptare! Aici sunt ponturile de astăzi

Programul turneului ATP de la Marseille ne-a dat peste cap planurile cu varianta de bilet în cota 2 oferită marți. Programat inițial ieri, meciul Travaglia – Auger-Aliassime a fost amânat de organizatori pentru astăzi, la ora 16:30. Oricum, suntem în grafic cu biletul propus, după primele două rezultate: peste 3.5 goluri în Yaroslav – Podolsk (scor 5-1) și sub 3.5 goluri în Atletico Madrid – Liverpool (scor 1-0).

19 feb. 2020, 07:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Varianta de marţi, în aşteptare! Aici sunt ponturile de astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi revenim cu un combo format dintre-un mix identic de pariuri. Avem hochei și tenis, dar bineînțeles fotbalul nu lipsește. Mizăm șansă dublă pe gazde în duelul de Liga Campionilor dintre Tottenham și Leipzig. Mai experimentata la acest nivel, avantajată de terenul propriu și cu evoluții din în ce mai consistente  sub comanda lui Mourinho,  Spurs este pregatită sa bifeze diseară, victoria care sa-i deschida drumul catre sferturile competiției europene.  

MIERCURI
(FOTBAL – LIGA CAMPIONILOR): TOTTENHAM – RB LEIPZIG  1X  COTA 1.36
(HOCHEI – RUSIA, KHL): CHEREPOVEC – DINAMO MOSCOVA  PESTE 3.5 GOLURI  COTA 1.36
(TENIS – ATP, MONTPELLIER): YMER – TSITSIPAS  2 CU HA (+1.5 SETURI)  COTA 1.11
COTA TOTALĂ: 2.05

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.