Biletul zilei pariuri1x2.ro: Venim după două zile de PROFIT! Vezi selecţia de JOI

Ieri am avut încă un biletul „verde". Am pariat pe cel puţin 9 game-uri in primul set al disputei Alexandrova – Kr. Pliskova (3-6) şi pe minim două goluri in Kawasaki – Kashima (scor 3-1). Ultimul pont de pe bilet a "solicitat" cel puţin o reuşita in repriza secundă a amicalului Germania – Argentina. La pauză gazdele conduceau cu 2-0, sud-americanii egalând situaţia în partea a doua a confruntării de la Dortmund.

10 oct. 2019, 06:31
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Venim după două zile de PROFIT! Vezi selecţia de JOI

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi pariem pe trei dintre meciurile programate în preliminariile pentru Europeanul de anul viitor.
Două dintre marile favorite ale zilei sunt Olanda şi Polonia. Batavii au meci pe teren propriu cu Irlanda de Nord, naţională ce a reuşit să performeze doar în meciurile simple ale grupei. Polonia vine după evoluţiile mai puţin convingătoare din partidele cu Austria şi Slovenia din septembrie. Chiar şi în aceste condiţii, cu un succes în Letonia, naţională cu golaveraj 1-21 după 6 etape din preliminarii, Lewandowski şi compania sunt ca şi calificaţi la Euro.
Investim şi pe cel puţin două goluri înscrise de gazde în Austria – Israel. Gazdele au început slab campania, dar şi-au revenit la timp. În ultimele 4 jocuri, austriecii au un total de 10 puncte câştigate şi 11 goluri înscrise. La Viena, israelienii vor trebui să forţeze, să rişte, un eventual eşec fiind sinonim cu ratarea aproape matematică a calificării.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Austria – Israel, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.50
21:45, Olanda – Irlanda de Nord, 1, cota 1.17
21:45, Letonia – Polonia, peste 1.5 goluri în meci, cota 1.15

Cota finala: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.