Biletul zilei pariuri1x2.ro: Vezi aici selecția de miecuri. Miza pe „Tricolori”!

Ieri ne-am atins partial țintele. Biletul a fost câștigător, dar pronosticul ”1 fără remiză” în România U21 – Danemarca U21 a primit cota 1. Partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1, rezultat sufficient pentru a garanta calificarea naționalei noastre de tineret la al doilea Campionat European consecutiv.

18 nov. 2020, 12:43
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Vezi aici selecția de miecuri. Miza pe „Tricolori”!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Iar dacă marți am investit pe evoluția reprezentivei pregătite de Adrian Mutu, astăzi pariem pe seniori. România va disputa la Belfast, contra Irlandei de Nord, o partidă importantă pentru viitor. Un succes repurtat în ultimul joc al grupei din Liga Națiunilor, i-ar duce pe Pușcaș & co. foarte aproape de urna a doua valorică în calificările pentru Mondialul din 2022.

Pentru gazde campania s-a sfârșit definitiv și deloc bine, nord-irlandezii retrogradând matematic în eșalonul 3 din Liga Națiunilor, după înfrângerea contabilizată duminică în Austria (scor 1-2). ”Tricolorii” nu au jucat în weekend, meciul cu Norvegia fiind anulat, reprezentativa noastră urmând a aborda meciul de diseară nu doar focusată pe obținerea unui rezultat util, ci și mult mai odihnită.

Mizăm pe o evoluție decentă a naționalei pregătite lui Rădoi, concretizată și pe tabela de scor. Pariul România marchează are cota 1.34.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 18 noiembrie

18:30, (hochei) Jokerit – Kunlun, gazdele peste 2.5 goluri, cota 1.25

21:45, Irlanda de Nord – Romania, oaspetii să înscrie, cota 1.34

21:45, Anglia – Islanda, peste 1.5 goluri, cota 1.20

Cota totala 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.