Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Weekendul ne poate aduce spectacol la Cupa Mondială, dar şi noi câştiguri

Cupa Mondială revine astăzi, iar primele meciuri din optimile competiției au un rol important pentru biletul de azi. Nu am irosit timpul nici în ziua în care nu au fost programate meciuri în Rusia. Ieri am bifat un nou bilet câștigător cu un pronostic din tenis și două pentru meciuri din fotbalul irlandez.

30 iun. 2018, 07:02
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Weekendul ne poate aduce spectacol la Cupa Mondială, dar şi noi câştiguri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Faza eliminatorie la Cupa Mondială începe cu un duel de zile mari: Franța – Argentina. Finaliste ale competițiilor continentale la cea mai recentă ediție, cele două încă nu au impresionat la turneul din Rusia. Din loturile lor fac parte câțiva dintre cei mai importanți sportivi ai fotbalului mondial, dar va fi nevoie de o evoluție de echipa pentru a avansa mai departe. Noi pariem pe faptul că nici un jucător nu va reuși o dublă sâmbătă după-amiază.

Uruguay și Portugalia se înfruntă în a doua optime de finală. Echipa sud-americană este una dintre cele trei care au încheiat faza grupelor cu trei victorii. Meciul împotriva campioanei europene va fi însă cea mai importantă provocare de până acum la acest turneu. Cristiano Ronaldo a reușit deja patru goluri în Rusia și împreună cu colegii săi vor căuta drumul spre noi goluri. Mizăm pe faptul că insistența portughezilor în atac le va aduce cel puțin patru lovituri de la colțul terenului.

Al treilea pronostic al zilei vizează un meci din MLS. Chicago Fire primește vizita lui New York City. Oaspeții, pentru care David Villa a marcat de opt ori în 13 meciuri, vor încerca să profite de slăbiciunile defensive ale echipei din Chicago. În cinci din ultimele șase partide disputate pe Toyota Park, gazdele au primit gol. Totuși, alta ar putea fi problema pentru vizitatori. New York City a încasat 18 goluri în cele mai recente șase deplasări. Este greu de crezut că nu vom avea parte de cel puțin două goluri marcate în această confruntare.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Franța – Argentina, Oricare jucător să înscrie cel puțin 2 goluri – Nu
Ora 21:00 Uruguay – Portugalia, Portugalia – Peste 3,5 cornere
Ora 03:00 Chicago Fire – New York City, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România