Biletul zilei pariuri1x2: Ţintim a 7-a propunere câştigătoare din ultimele 9 zile. Top 3 ponturi din tenis!

Pronosticurile selectate de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro pe biletul de duminică au întrunit cele 3 condiții de care ținem cont de fiecare dată. Vorbim de variante simple, logice și mai ales, corecte. Am mizat doar pe fotbal, plusând pe victoriile a 3 din marile favorite ale zilei. N-am avut emoții în victoriile repurtate de CFR Cluj (2-0 acasă cu Juventus), FCSB (4-0 la Sepsi) și Real Madrid (2-0 pe Bernabeu cu Espanyol).

02 oct. 2017, 07:36
Biletul zilei pariuri1x2: Ţintim a 7-a propunere câştigătoare din ultimele 9 zile. Top 3 ponturi din tenis!

Biletul zilei

Tot din 3 pronosticuri este alcătuit și biletul de luni. Facem o precizare: evenimentele selectate, integral din tenisul masculin, se vor disputa marți dimineață, de la 06:00, o oră improprie pentru pariorii din România.  Încă o dată căutăm să mergem la sigur, investind pe meciuri cu favoriți cerți. ”Aleșii” zilei sunt Alex Zverev, Del Potro și Raonic. Ultimul va juca la Tokyo, împotriva lui Troicki, jucător pe care-l conduce cu 5-1 în partidele directe!

06:00, K Edmund – A Zverev, A Zverev sa castige,
06:00, M Raonic – V Troicki, M Raonic sa castige
06:00, P Cuevas – J Del Potro, J Del Potro sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.