Biletul Zilei: Propunerile vin Hexagon. Vezi care sunt!

Biletul zilei a fost inca o data pregatit de www.pariuri1x2.ro cea mai dinamica si profesionista comunitate a pariorilor din Romania. Pentru astazi, doua selectii din fotbal pentru o cota finala de 1.97.  

24 feb. 2017, 07:50
Biletul Zilei: Propunerile vin Hexagon. Vezi care sunt!

Biletul Zilei: Primul pont il extragem din confruntarea Nice – Montpellier. Evident, cu prima sansa in meci este cotata echipa gazda, inca pe lista foarte scurta a candidatelor la titlu. Totusi, de aceasta data Nice va avea in fata o echipa atipica pentru Ligue 1. Montpellier nu mizeaza foarte mult pe o aparare cat mai bine organizata, mai ales si calitatea acesteia este indoielnica. In schimb, tehnicianul Gasset pune mare pret pe o linie de constructie si atac ce i-a adus destule satisfactii. Dupa 26 de etape, Montpellier are a 5-a cea mai buna ofensiva din prima liga a Hexagonului. Poate marca si la Nice, intr-un meci in care, consideram noi, tabela va suferi minimum 2 modificari (peste 1.5). 

Ramanem in Franta si pentru al doilea pronostic de pe biletul zilei, insa coboram in Ligue 2. Strasbourg are sansa de a mai face un pas catre promovare, printr-un succes acasa, cu Clermont. Cuvantul cheie este chiar ”acasa”, pentru ca trupa de pe Stade de la Meinau a reusit evolutii excelente in fata fanilor proprii, acolo unde a si adunat 29 din cele 43 de puncte. Mai mult, cu marocanul Boutaïb in rol de golgeter, Strasbourg a marcat de 25 de ori acasa, in doar 13 meciuri, enorm pentru Ligue 2. In aceste conditii, faptul ca defensiva a fost depasita in 13 randuri – de asemenea o medie ridicata in Ligue 2 – practic nu a mai contat. Si la acest meci sugestia www.pariuri1x2.ro este peste 1.5 goluri.  

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.