Biletul zilei www.pariuri1x2.ro: Căutam profitul în GOLURI!

Din pacate pentru noi, pariorii, continua aceasta saptamana prea putin ofertanta. Sunt, insa, o serie de evenimente ce ne pot aduce iarasi pe plus, cu biletul zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro. In cautarea celui de-al 19-lea combo castigator al lunii martie, mizam pe goluri.

29 mart. 2017, 07:09
Biletul zilei www.pariuri1x2.ro: Căutam profitul în GOLURI!

Biletul zilei

Doua echipe foarte ofensive isi vor disputa Super Cupa Norvegiei. Brann si Rosenborg isi ascut sabiile in meci direct, inaintea unui start de stagiune in care ambele vor lupta, din nou, pentru bifarea celor mai importante performante interne.

In liga regionala germana, Viktoria Berlin va incerca sa-i puna piedica formatiei Energie Cottbus, in drumul acesteia catre promovare. Berlinezii sunt greu de doborat acasa, acolo unde au pierdut un singur meci in intreg sezonul.

„Ïnchidem” biletul cu un pont la Rudar – Celje, partida din etapa cu numarul 26 a primei ligi slovene. Ambele formatii inca mai au tinte clare pentru campionatul in curs, desi acestea sunt total diferite. Rudar cauta sa se rupa de retrogradare, in timp ce Celje, cu un succes, ar reveni in zona locului 3.

La toate cele 3 partide prezentate, alegem aceeasi varianta de pariere: peste 1.5 goluri.

20:00, Brann – Rosenborg peste 1.5 goluri
18:30, Viktoria Berlin – Cottbus peste 1.5 goluri
18:00, Rudar – Celje, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: