Birourile de paşapoarte din Pipera şi Amzei se închid de luni. Unde se eliberează paşapoartele în Bucureşti

Publicat: Luni, 16 Iulie 2018 07:24 // Actualizat: Luni, 16 Iulie 2018 07:24 // Sursa: romaniatv.net

Un nou sediu pentru Serviciul de eliberare a paşapoartelor, începând de astăzi, în mallul ParkLake din Sectorul 3.

Un nou sediu pentru Serviciul de eliberare a paşapoartelor va funcţiona, începând de luni, în mallul ParkLake din Sectorul 3 al Capitalei, urmând să fie relocate sediile din Şoseaua Pipera şi din Piaţa Amzei. După deschiderea acestui nou sediu, pentru regiunea Bucureşti-Ilfov vor fi eliberate paşapoarte doar în două puncte: în ParkLake şi în mallul Plaza România.

Noul sediu al Serviciului de eliberare a paşapoartelor din ParkLake (Strada Liviu Rebreanu nr. 4) se deschide luni, iar acolo se vor muta sediile din Şoseaua Pipera şi din Piaţa Amzei.

Cetăţenii care au depus până în prezent cereri pentru eliberarea paşapoartelor la sediile vechi şi le vor putea ridica din punctul de lucru din ParkLake.

După deschiderea noului spaţiu, pentru regiunea Bucureşti-Ilfov vor fi primite solicitări şi se vor elibera paşapoarte numai în două puncte: în mallul ParkLake din Sectorul 3, unde vor funcţiona 14 ghişee de primiri cereri şi trei ghişee de eliberări paşapoarte, şi în Plaza România din Sectorul 6, în care funcţionează 20 de ghişee de primiri cereri şi trei ghişee de eliberări paşapoarte.

Plata taxei pentru obţinerea paşaportului se poate face online, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de către fiecare Instituţie a Prefectului, de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament bancar, prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal sau în numerar sau după caz prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului, la casieriile Instituţiilor Prefectului şi la casieriile unităţilor CEC BANK.

Sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bucureşti din Plaza România a fost deschis anul trecut după o serie de amânări, preluând activitatea a trei puncte de lucru din Capitală, respectiv cele situate în strada Ion Ţuculescu, numărul 42B, Sector 3, strada Străduinţei, numărul 1, Sector 4 şi strada Virtuţii, numărul 1-3, sector 6. Acestea şi-au încetat activitatea odată cu deschiderea noului sediu. Aici, programul normal pentru depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor este între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marţi.

Vara trecută, la sediul pentru eliberarea paşapoartelor din Pipera s-au format cozi de sute de oameni, care veneau cu câteva ore bune înainte de începerea programului pentru a fi siguri că prind loc în faţă şi scapă de lunga aşteptare pentru depunerea actelor. În timp ce la sediul din Pipera erau procesate peste 900 de cereri pe zi, la celelalte patru birouri nu erau procesate mai mult de 100 de solicitări.

loading...
13 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iul 13:12
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
RUGACIUNEA LA VREME DE ISPITA ESTE IARASI F IMPORTANTA:
16 iul 12:57
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
RUGACIUNEA PTR IZBAVIREA DE VRAMASI E POSTATA DE NENEA ME SI E DE BN CA SE PICTEAZA CA SA ARATE CA NOI;FACE HEXURI NUMAI DE RAU; SE FOLOSESTE DE CURELE NEGRE SI DE ASTA SE INTOARCE CA UN BUMERANG IMPOTRIVA NOASTRA;NU CA NU AM AVEA DREPTATE:
16 iul 12:52
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
PE BETREUT:DE NU EXISTA OPTIUNEA DE A LUCRA IN GERMANIA CI DOAR IN AUSTRIA SAU ELVETIA:
16 iul 12:50
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
DA-ACOLO SE ELIBEREAZA PASAPOARTELE IN BUCURESTI:VA TBUI SA NEFACEM SI NOI PASAPOARTE CAND VA FI POSIBIL:DOAMNA A B A FACUT PE B UNU O EMISIUNE DESPRE RUGACIUNE-RUGACIUNEA-SI A PREZENTAT O CARTE-30 de milenii de pictura.
16 iul 12:00
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
CA SA DAI UN ANUNT LA ZIAR COSTA 16 euro ca sa-ti faci cont pe SITEUL LOR SI APOI AU PUS PRETUL DE 7,93 euro pe RAND CA SA IASA BANUL USOR LA GREU PTR MAI MULTI FARA EFORTURI: E ESCROCHERICA:
16 iul 11:19
Răspunde | Votează email 0 email
JUSTINICA
NOI;AMERICANII;SUNTEM JUSTITIARI;CORECTI SI PROMOVAM OAMENII CU MERITE AFLATI IN NEC AZURI;GREUTATI SI PROBL EME: CNV A INVENTAT SITEUL BETREUT:DE INSA II LASA DOAR SA TRIMITA MESAJE NU INSA SA SI TRIMITA NR DE TEL UNOR PERS SERIOASE CARE SA AIBE NEVOIE DE SERVICII ASTFEL INCAT ACESTIA SA PLATEASCA SERV CU BANI MUNCITORILOR SI ACESTIA SA POATA PLATI IMPOZITELE: II ROG CAT MAI FRUMOS POSIBIL SA REZOLVE CA ASA E CORECT;NORMAL SI PROFITABIL PTR TOATA LUMEA:
16 iul 10:46
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
SUPER ISTORIA LITERATURII-S-A VANDUT PE SUB MANA-ASEMENEA PRODUSELOR ALIMENTARE:DOAMNA A V II FACEA ROST DE AMANTE-SUPER SE SACRIFICA PTR DREPTURILE SUPLIMENTARE SI VISELE SOTULUI:
16 iul 10:44
Răspunde | Votează email 0 email
ZECER MARIA
DA-EXACT: MI-AR TBUIE SI MIE UN GEORGICA CALIN SA-MI SPUNA CUM SA-MI SCRIU CARTILE-UN CRITIC LITERAR ADICA:
16 iul 10:42
Răspunde | Votează email 0 email
ZECER MARIA
MI-AR FI TBUIT SI MIE O BICICLETA VITA RI-DR DIN MOTIVE DE SANATATE SI DIN PACATE SUNTEM PREA SARACI SA O CUMPARAM:
16 iul 10:35
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
DECI OR ;DE LA ORE ;TIMP; ZEIT INSEAMNA INSA;DAR; IAR -TROTZDEM; ABER; NOCHMAL NU IN SCHIMB; ALTA:::::NICHT ANDERE:::::
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H