Biserica Catolică pune în joc 500.000 de dolari. Cum poţi să îl vezi pe Hristos

Biserica Catolică lansează jocul „Follow JC Go”, în care trebuie să aduni la un loc sfinţi şi alte figuri religioase, scopul final fiind acela de a crea o echipă care să fie condusă de Iisus Hristos. Cei care vor descărca aplicaţia făcută de Vatican vor putea colecţiona sfinţi răspunzând la întrebări religioase, din versetele biblice.

26 oct. 2018, 18:19
Biserica Catolică pune în joc 500.000 de dolari. Cum poţi să îl vezi pe Hristos

Vaticanul urmează să scoată un joc care are rolul de a impulsiona copiii spre cunoaşterea religioasă. După ce ai colecţionat toate personajele, în joc îşi face apariţia Iisus Hristos, care le va călăuzi şi va avea grijă de ele.

Conform Business Insider, Biserica Catolică lansează jocul „Follow JC Go”, în care trebuie să aduni la un loc sfinţi şi alte figuri religioase, scopul final fiind acela de a crea o echipă care să fie condusă de Iisus Hristos. Cei care vor descărca aplicaţia făcută de Vatican vor putea colecţiona sfinţi răspunzând la întrebări religioase, din versetele biblice, potrivit stirilekanald.ro.

Citeşte şi Arheologii au descoperit locul unde Iisus Hristos a săvârşit prima minune. Unde se află şi despre ce minune este vorba

După ce ai colecţionat toate personajele, în joc îşi face apariţia Iisus Hristos, care le va călăuzi şi va avea grijă de ele. Fondurile în această aplicaţie se ridică la 500.000 de dolari. Jocul este activ doar în Spania şi Italia.

Fondurile în această aplicaţie se ridică la 500.000 de dolari. Jocul este activ doar în Spania şi Italia.