Bitdefender a lansat aplicaţia gratuită Mobile Security

Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, lansează Bitdefender Mobile Security, o aplicație destinată echipamentelor mobile cu sistem de operare Android.

30 nov. 2011, 16:09
Bitdefender a lansat aplicaţia gratuită Mobile Security

Din punct de vedere al soluției tehnologice, Bitdefender Mobile Security se bazează masiv pe scanarea in-the-cloud, astfel încât scanarea aplicațiilor să se facă cu maximum de eficiență și doar atunci când este cazul.

Dincolo de impactul minimal asupra vitezei de procesare, bateria echipamentului mobil este al doilea beneficiar major, aplicația având influență extrem de mică asupra consumului de energie. “Bitdefender Mobile Security este un exemplu excelent prin care se demonstrează că o aplicație poate fi deosebit de puternică în ceea ce privește nivelul protecției și totodată incredibil de economică atunci când vine vorba de resurse sau de baterie”, precizează Alex Bălan, Senior Product Manager Bitdefender

Bitdefender Mobile Security include facilități precum Application Audit, Anti-Theft sau Web Security, toate acestea ajutând utilizatorul să păstreze confidențialitatea datelor personale, să se protejeze de toate amenințările informatice sau chiar să recupereze un dispozitiv mobil furat sau pierdut.

Din punct de vedere comercial, soluția de securitate Bitdefender este un produs de tip ”freemium”, aplicația putând fi descărcată gratuit de pe Android Market.