Bitdefender lansează Antivirus Free Edition pentru utilizatorii români

Bitdefender lansează astăzi în România Bitdefender Antivirus Free Edition, o soluție software de securitate destinată utilizatorilor fără nici un fel de cost.

16 nov. 2011, 13:31
Bitdefender lansează Antivirus Free Edition pentru utilizatorii români

Bitdefender Antivirus Free Edition va funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului

„Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender.

Antivirusul se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română.