Bitdefender lansează noul QuickScan

Bitdefender,  unul dintre cei mai importanți producători de soluţii antivirus din lume lansează o nouă versiune a QuickScan. Cu ajutorul acestui instrument gratuit de scanare online, utilizatorii pot verifica dacă există vreo amenințare informatică activă pe computerul personal.

21 feb. 2012, 13:24
Bitdefender lansează noul QuickScan

Soluția de securitate poate fi accesată online de către utilizatori și folosește motoarele de scanare foarte performante, integrate de Bitdefender și în celelalte produse de securitate din portofoliu.

”Securitatea utilizatorilor este principala noastră preocupare și suntem  bucuroși să oferim gratuit cea mai rapidă și cea mai eficientă metodă de a verifica computerul de viruși. Suntem convinși că noile îmbunătățiri vor face produsul nostru și mai popular în lupta cu pericolele online”, a declarat Răzvan Costache, QuickScan’s product marketing manager. ”

Din februarie 2010 și până în prezent, QuickScan a avut peste 5,5 de milioane de utilizatori unici și a realizat peste 101 milioane de scanări de sistem. Datele arată că în funcție de configurația sistemului și de numărul de procese active, prima scanare a computerului durează între 50 și 100 de secunde.