Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

Producătorul român de soluţii de securitate informatică Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate, aceasta fiind disponibilă în Statele Unite de la începutul lunii iulie, a anunţat într-un comunicat de presă compania.

06 aug. 2014, 06:44
Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

Bitdefender Total Security 2015 a primit deja distincţia Editor’s Choice acordată de publicaţia americană PC Mag. Versiunea 2015 a suitei de produse de securitate transformă lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica în experienţe lipsite de interferenţe şi protejează în acelaşi timp operaţiunile financiare, optimizând în mod constant sistemul, potrivit Agerpres.

Recunoscute şi premiate trei ani la rând de către analiştii independenţi pentru cea mai bună protecţie, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfăşurată de utilizator şi autoreglează setările şi resursele pentru a susţine fiecare tip de acţiune.

Simplitatea constituie coloana vertebrală a noului Bitdefender 2015. Sunt încrezător că fiecare utilizator, indiferent de nivelul competenţelor în ceea ce priveşte utilizarea computerului, va înţelege în doar câteva minute noua linie Bitdefender 2015 şi va şti să folosească produsul chiar mai repede de atât. Criminalitatea cibernetică în creştere şi utilizarea la scară largă a tehnologiei accentuează necesitatea securităţii, astfel că a trebuit să construim un concept extrem de prietenos în spatele tehnologiilor noastre cheie„, a declarat Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aproximativ 500 milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume.