BIZAR: Cum arată la un an după incident BEBELUŞUL care a fost FULGERAT în PÂNTECELE MAMEI VIDEO

O femeie gravidă a trecut prin drama vieţii după ce a fost lovită de fulger când mai avea doar câteva zile până la naşterea bebeluşului său mult aşteptat. După un an fetiţa trăieşte, însă a rămas cu mai multe sechele teribile, printre care şi faptul că are părul electrizat tot timpul.

14 iul. 2014, 19:18

În data de 4 iulie 2013, Gordon Villanueva, un bărbat american, alături de soţia sa, Kendra, aflată în ultimul semestru de sarcină, au fost loviţi de un fulger în timp ce se aflau la o petrecere de Ziua Americii. Înainte ca fulgerul să ajungă la soţia sa, Gordon a sărit asupra ei, încercând să o protejeze cu propriul trup.

Citeşte şi FOTOGRAFIA unei ZILE PLOIOASE. Cerul a fost împărţit în DOUĂ de un CURCUBEU MIRIFIC FOTO

Este greu pentru că nu poate mânca aşa cum ar trebui şi încă nu a început diversificarea, fiind hrănită cu ajutorul unui tub. Cu toate astea, suntem fericiţi că a supravieţuit„, a explicat femeia.

Cu toate acestea, gravida care se afla în 38 de săptămâni de sarcină a fost dusă de urgenţă la spital după ce a fost electrocutată, bebeluşul fiind adus pe lume forţat, prin cezariană, de frică să nu moară din cauza incidentului, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Formele Lichtenberg: „Tatuajele” uimitoare rămase pe corpurile oamenilor LOVIŢI de FULGERE FOTO

Astfel, s-a născut o fetiţă care a scăpat de moarte înainte să simtă prima gură de aer. Cu toate că se bucură extrem de mult de faptul că a supravieţuit, părinţii spun că micuţa este marcată pe viaţă şi a rămas cu sechele. pe lângă faptul că are părul electrizat tot timpul, ea nu poate sta în fund şi nu se poate deplasa. Mai mult, nu digeră mâncarea şi este hrănită cu un tub.