Bizara explicaţie a unui ŞOFER prins că se MASTURBA în timp ce CONDUCEA maşina pe autostradă

Un bărbat din Marea Britanie a fost arestat după ce s-a descoperit faptul că se masturba în timp ce îşi conducea maşina pe autostradă, chiar în faţa unui autobuz plin de eleve. Inedit este faptul că şoferul, în apărarea sa, le-a spus judecătorilor că se dădea cu un unguent în zona intimă, deoarece avea o iritaţie.

08 mai 2013, 14:41
Bizara explicaţie a unui ŞOFER prins că se MASTURBA în timp ce CONDUCEA maşina pe autostradă

David Acres, un bărbat din oraşul britanic Irthlingborough, din regiunea Northants, neagă faptul că ar fi încercat să se satisfacă singur în timp ce îşi conducea maşina pe autostrada M6, potrivit Mirror.

Citeşte şi Educaţie sexuală: Lucruri pe care nu le ştiai despre masturbare

Bărbatul de 36 de ani a fost surprins în cursul lunii martie a anului 2011 de un autobuz plin cu eleve, în timp ce îşi mişca frenetic mâna în jurul organelor genitale, având pantalonii daţi jos. Cu toate acestea, el le-a spus judecătorilor că în acel moment aplica o alifie în zona respectivă, pe motiv că ar fi avut o iritaţie. Mai mult, în apărarea lui vine chiar soţia, care recunoaşte că bărbatul avea o problemă delicată şi nu ceruse ajutorul medicilor.

Citeşte şi Ce poţi păţi dacă te masturbezi? Tipuri de masturbare, riscuri şi avantaje

Cu toate acestea, în ziua procesului a pledat vinovat pentru acuzaţia de scandalizare a decenţei publice prin acţiunile sale, procurorii acceptând că bărbatul nu a avut intenţia de a se expune în faţa şcolăriţelor şi a profesoarei care le acompania în maşină. Cu toate acestea, ei nu au acceptat faptul că şoferul nu realiza un act sexual. Judecătorul Alan Parker, care a spus că nu acceptă varianta lui Acres, a amânat cazul, eliberându-l pe bărbat pe cauţiune.

„Problema lui este aplicarea unguentului în timp ce ce conducea mașina pe autostrada M6”, a spus el.