Bizarul MOTIV pentru care unei familii i s-a cerut să SCHIMBE CRUCEA din CIMITIR. Vezi ce avea pe ea FOTO

O familie din Marea Britanie a rămas mască în momentul în care angajaţii bisericii au spus că sunt nevoiţi să schimbe crucea unui membru al familiei care a murit din cauza unui desen considerat respingător care nu intră în tiparele cimitirului.

18 oct. 2013, 09:31

Allan Robinson a fost un bărbat care a iubit matematica şi jocurile matematice. Astfel, după ce a murit la 66 de ani, familia a înscripţionat pe cruce un joc de sudoku şi o formulă matematică, dar aceste desene au atras atenţia angajaţilor cimitirului, care au recomandat că piatra funerară ar trebui schimbată, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ÎNGROZITOR: S-au trezit la FUNERALII cu MORTUL ALTORA în sicriul lor

Fostul profesor a murit de cancer, iar cei dragi au ales în loc de epitaf să scrie pe cruce ceva drag bărbatului şi anume o formulă matematică din teza lui de doctorat, pe care i-o dedicase soţiei în tinereţe, şi jocurile de sudoku pe care matematicianul le rezolva zilnic considerându-le un exerciţiu pentru creier. 

Inscripţiile nu sunt ofensive. Vorbim de un puzzle de câţiva centimetri şi o mică ecuaţie. Este despre onorarea amintirii soţului meu. Nu vrem să o dăm jos şi suntem pregătiţi să mergem la tribunal pentru asta„, a explicat soţia lui, femeia care i-a fost alături pentru 44 de ani.

Citeşte şi O mireasă a ajuns VEDETĂ pe Internet datorită momentului SFÂŞIETOR care i-a marcat ziua nunţii