BLACK FRIDAY 2013. Actorii din piaţa imobiliară fac reduceri de „Vinerea Neagră”. Vezi ofertele

BLACK FRIDAY 2013. Simţind mirosul banilor care pluteşte în aer de Black Friday, actorii din piaţa imobiliară nu au stat pe gânduri şi au lansat oferte tentante cu ocazia mult aşteptatului eveniment de ieftiniri.

20 nov. 2013, 14:43
BLACK FRIDAY 2013. Actorii din piaţa imobiliară fac reduceri de „Vinerea Neagră”. Vezi ofertele

BLACK FRIDAY 2013. Agenţia imobiliară ESOP este cea care a venit cu oferte speciale de Black Friday, adresate firmelor, respectiv pentru închirierea de spaţii de birouri, potrivit esop.ro.

Reducerile constau fie în reducerea preţului de închiriere la spaţiile de birouri cu 10%, care sunt disponibile în clădiri de birouri sau vile, fie cu acordarea până la 5 luni de chirie gratis.

Ofertele Black Friday sunt valabile în perioada 22-29 noiembrie. Clienţii sunt obligaţi să semneze un precontract în această perioadă, care să se concretizeze în cel mult 15 zile de la semnarea lui.

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat,tablete, telefoane mobile sau console video.

BLACK FRIDAY. VEZI LISTA MAGAZINELOR CARE OFERĂ REDUCERI