BLACK FRIDAY 2013. Cât aştepţi produsul dacă ai cumpărat ceva de „Vinerea Neagră” de la marile magazine online

BLACK FRIDAY 2013. În aşteptarea vânzărilor nebune din "Vinerea Neagră" un site întocmit o listă cu condiţiile de livrare a celor mai importante magazine online. Marea majoritatea a acestor magazine oferă gratuit livrarea produselor, cu condiţia ca suma plătită să fie peste o anumită limită. Produsele al cărui preţ nu se încadrează în suma limită au anumite taxe.

22 nov. 2013, 06:43
BLACK FRIDAY 2013. Cât aştepţi produsul dacă ai cumpărat ceva de „Vinerea Neagră” de la marile magazine online

BLACK FRIDAY 2013. La Altex livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 199,9 de lei, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării, informează blackfridaymania.ro. Pentru comenzile sub valoarea de 199,9 lei, transportul costă 10 lei, la fel, nediferenţiat în Bucureşti de restul ţării.

În privinta termenului de livrare, Altex comunică pe site-ul propriu un termen de 24 de ore pentru comenzile realizate în cursul săptămânii până la ora 16. Pentru comenzile realizate sâmbătă sau duminică, clienţii sunt anunţaţi că livrarea se va face marţi. Termenele de livrare estimative pot suferi corecturi, dar clientul va fi anunţat.

Domo oferă transport gratuit pentru comenzile de peste 90 de lei şi percepe un cost de livrare de 15 lei pentru cele care sunt sub această valoare. Termenul obişnuit de livrare indicat de Domo este de 24 de ore de la confirmarea comenzii, însă se menţionează că în funcţie de disponibilitatea produselor, coletele pot ajunge uneori după o perioadă cuprinsă între 5 şi 30 de zile.

Flanco are livrare gratuită pentru orice comandă ce depăşeste 100 de lei. Comenzile sub această valoare minimă au un cost de transport de 11 lei. De asemenea, Flanco specifică un termen de livrare de 24 de ore pentru Bucureşti, respectiv 48 de ore pentru restul ţării.

emag oferă clienţilor transport gratuit pentru orice comandă de peste 90 de lei. Pentru comenzile sub această valoare, se aplică un cost de transport de 11,99 de lei. Livrările pentru Bucuresti se realizează în 24 de ore, iar pentru restul ţării în 48 de ore.

evoMag oferă livrare gratuită în Bucuresti pentru cei ce comandă peste 99 de lei, în timp ce pentru clienţii din şară livrarea se va face gratuit dacă comanda depăşeşte 999 de lei. În Bucureşti, livrările se fac pe parcursul celor 5 zile lucrătoare între orele 11-21 cu o mică pauză între orele 17-18. Clienţii din provincie vor plăti mai multe taxe.

 

Vezi condiţiile de livrare şi pentru alte magazine aici.