BLACK FRIDAY 2013: „Nu vreau calculator, m-am uitat prin geam să vă dacă sunt ieftine”

BLACK FRIDAY 2013: Sute de persoane din Bistriţa s-au înghesuit, vineri dimineaţă, în magazinele care au anunţat reduceri de Black Friday, pentru a cumpăra electronice şi electrocasnice cu preţ redus, în special plasme, telefoane mobile şi tablete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

22 nov. 2013, 10:39
BLACK FRIDAY 2013: „Nu vreau calculator, m-am uitat prin geam să vă dacă sunt ieftine”

BLACK FRIDAY 2013: Încă de joi seara, zeci de oameni se aflau în zona magazinului Flanco de pe Bulevardul Decebal din Bistriţa, încercând să vadă, prin geamuri, care produse vor avea preţuri reduse de Black Friday. Printre ei se aflau şi pensionari, care nu utilizează internetul.

„Vreau să-mi cumpăr un televizor nou fiindcă am auzit că sunt reduse. Nu am calculator, nu ştiu să mă uit, dar am încercat să văd, prin geam, dacă sunt mai ieftine. Nu am reuşit, aşa că voi veni vineri dimineaţă, pe la 5.00, să mă aşez la coadă”, a declarat un pensionar.

Vineri, începând cu ora 5.00, în faţa magazinului s-au format cozi, oamenii încercând să ţină o evidenţă a celor care au ajuns primii. Odată intraţi în magazin, însă, au pierdut evidenţa şi s-au grăbit să pună mâna pe produse ieftine: televizoare, tablete, telefoane, jocuri, monitoare.

Apoi s-au aşezat la alte cozi, pentru a ajunge la casele de marcat să achite produsele.

În faţa casieriţei, unii au aflat că produsul pe care doreau să îl cumpere nu mai era în ofertă.

„Am venit la ora 5.00 fiindcă mama mea voia un televizor nou. L-am găsit pe raft, l-am luat şi când să-l plătim, au zis că nu mai e pe stoc. Cum nu mai e pe stoc dacă e la mine în mână? Ne-am certat acolo cu cei de la casă care nu voiau să ni-l dea cu preţul redus. Am sunat la Protecţia Consumatorilor să vină şi să ne ajute”, a declarat un bărbat revoltat.

În jurul orei 8.00, la Flanco deja nu se mai intra decât în grupuri restrânse, iar de ieşit nu se putea decât în urma prezentării bonului de casă.

În afară de magazinele care fac parte din reţele şi care au fost aglomerate toate, vineri dimineaţa, şi unele companii locale au redus preţurile, fiind vorba, în general, de cele care vând produse electronice şi electrocasnice.

BLACK FRIDAY 2013: Ideea unei zile în care REDUCERILE se aplică pentru toate produsele de pe rafturi încântă clienţii magazinelor, deoarece, cu reduceri de 30, 40 sau chiar 50%, atât magazinele, cât şi cumpărătorii, reuşesc să iasă în câştig. Pe de o parte, orice client plăteşte mai puţin decât se aştepta pe produsul dorit, în timp ce magazinul care vinde produsul reuşeşte să câştige la cantitatea mai multor bunuri vândute.

Cele mai câştigate din afacerea BLACK FRIDAY sunt MAGAZINELE ONLINE, deoarece comenzile pot fi făcute cu uşurinţă cu ajutorul paginilor de internet ale acestora. Clientul nu mai este nevoit să se deplaseze într-un spaţiu fizic, iar magazinul câştigă timp şi rapiditate odată cu livrările deja plasate.

Nici magazinele clasice nu se pot plânge că vânzările nu merg bine în singura zi din an în care reducerile sunt cele mai consistente, însă de cele mai multe ori cumpărarea unui produs cu ocazia BLACK FRIDAY devine pentru client o cursă contratimp pe care trebuie să o câştige în dauna competitorilor săi. România a sărbătorit BLACK FRIDAY pentru prima dată în anul 2011. Retailerii online, magazinele de electrocasnice şi distribuitorii de produse IT&C, electronice şi electrocasnice au avut de câştigat, unii mai mult, iar alţii mai puţin. Cert este că toată piaţa a avut de câştigat de pe urma sărbătorii americane împrumutate cu succes şi în România

  • Lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY România 2013

BLACK FRIDAY 2013: Magazine cu produse IT:

BLACK FRIDAY 2013: Magazine cu electrocasnice:

  • Altex
  • Domo
  • Carrefour
  • Flanco

BLACK FRIDAY 2013: Magazine de fashion, încălţăminte şi accessorii:

  • TinaR
  • Ecco Shoes
  • Miniprix
  • Boutique Mall
  • StarShinerS
  • dEpurtat
  • Ama Fashion
  • LaFemme
  • Originals
  • Fashion Days
  • Quick24
  • Zorile Store
  • Matar
  • My Closet

BLACK FRIDAY 2013: Magazine de cărţi:

  • Nemira
  • Elefant.ro
  • Libris
  • Okian
  • BookCity

BLACK FRIDAY 2013: Magazine cu jucării şi articole pentru copii:

  • Bebe Bliss
  • Best Kids
  • DinoLand
  • 101 Jucării

BLACK FRIDAY 2013: Cadouri:

  • E-Cadou
  • USBMania
  • FunGift
  • Cadouri De Top

Şi Oktal.ro anunţă reduceri de Black Friday 2013 din 22 noiembrie, iar laptopurile de ultimă generaţie şi tabletele vor fi vedetele de sezon.

Reduceri Black Friday 2013. Ce oferte au pregatit magazinele

Magazinul online electroIT emag.ro şi retailerul Flanco anticipează în perioada campaniei Black Friday vânzări de 41 milioane de euro, în creştere cu 52% faţă de evenimentul similar din 2012.

Şi Evomag le promite celor care se abonează la newsletter că vor primi cu o oră mai devreme newsletterul de Black Friday 2013.

Pentru al doilea an consecutiv, QuickMobile intra în cursa reducerilor de Black Friday pentru al doilea an concesutiv, pregatind discounturi de pana la 99% la 90% din telefoane, accesorii, tablete si servicii.

Şi Carrefour pregăteşte reduceri de Black Friday. Hipermarketurile Carrefour anunţă oferte precum mașină de spălat 1000 rotații per minut la doar 499 RON, laptop la doar 899 RON, frigider la doar 499 RON, aspirator 2000W la doar 199 RON.

Domo anunță pentru reduceri pentru Black Friday de până la 50% la mai multe categorii de produse, informează un comunicat al companiei. Cumpărătorii vor avea la dispoziție, la reduceri, peste 8.000 de produse, inclusiv modele disponibile exclusiv în magazinele Domo. „Ne așteptăm la vânzări de până la 8-9 ori mai mari faţă de media unei luni normale. Tocmai de aceea am făcut din timp toate pregătirile ca să le putem oferi clienților noștri atât produsul dorit la un preț redus, cât și cea mai bună experienţă de cumpărare de Black Friday la Domo. Am suplimentat suprafaţa de depozitare cu peste 2.500 de m2, am crescut cu 50% numărul personalului și am încheiat contracte cu firme premium de curierat pentru onorarea comenzilor online”- a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.

Retailerul suedez de mobilă IKEA va organiza pentru prima dată în România campania Black Friday. La magazinul din Băneasa reducerile vor fi de până la 50% timp de trei zile.


  • BLACK FRIDAY 2013: Economica.net a analizat ofertele principalelor magazine online şi vă prezentăm cele mai ieftine smartphone-uri ale căror preţuri nu depăşesc în acest moment 350 de lei, smartphone-uri pe care le vei putea achiziţiona cu cel puţin 30% reducere.

    Am găsit LG Optimus L3 la preţul de 348 lei în oferta evoMAG.ro, un smartphone cu sistem Android 2.3, procesor de 800 Mhz, memorie internă de 1GB şi o cameră foto de 3.15 megapixeli.

    În oferta eMAG am găsit terminalul Allview A4 All la preţul de 329 de lei, un smartphone cu un procesor de 1 Ghz, 256 MB RAM, memorie interna de 512 MB şi o cameră de 2 megapixeli.

    La Koyos.ro am găsit Samsung Galaxy Star la preţul de 309 lei, un terminal cu un procesor de 1 Ghz, o memorie internă de 4GB, una RAM de 512 MB şi o cameră de 2 megapixeli.

    La un preţ foarte accesibil am găsit si Samsung Galaxy Y, în oferta CEL.ro costă 329 de lei şi vine dotat cu un procesor de 830 Mhz, 290 RAM, memorie internă de 180 MB şi o cameră de 2 megapixeli.  

    BLACK FRIDAY 2013: Peste 60 de magazine online din România au anunţat deja că pregătesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai amplă campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din reţea. Vinerea de 29 noiembrie, ziua de vârf pentru reducerile online, va aduce anul acesta promoţii de până la 80% pentru o gamă largă de produse, de la electronice (telefoane, tablete, televizoare, laptopuri, etc) şi electrocasnice la haine, cărţi şi jucării pentru copii.

    Black Friday sau Vinerea Neagră marchează ziua de vineri care succede sărbătoarea de Ziua Recunoştinţei şi deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun. În acest an, reducerile de Black Friday vor atinge maximul în vinerea de 29 noiembrie.

    Ultimii ani au adus extinderea sărbătorii reducerilor şi pe piaţa din România, comercianţii online fiind cei care au promovat campania în rândul consumatorilor români. Fenomenul a luat amploare şi a generat vânzări spectaculoase magazinelor care au venit cu promoţii consistente.

    În 2012, prin 2Parale, cea mai mare reţea de afiliere din România, s-au înregistrat de 15 ori mai multe vânzări de Black Friday decât într-o zi obişnuită de vineri. Cele peste 200 de magazine online din 2Parale au atras într-o singură zi 9.477 de comenzi,  în valoare de 3,2 milioane de lei (fără TVA).

    Lista completă a magazinelor online cu oferte de Black Friday 2013 este disponibilă pewww.2parale.ro/home/blackfriday.

    ”Dacă Black Friday 2012 a fost o acţiune de marketing fără precedent în online-ul românesc, avem semnale puternice de la advertiserii cu care lucrăm că 2013 va aduce implicarea unui număr mai mare de magazine. Estimăm că peste 100 de magazine online din 2Parale vor lansa oferte de Black Friday. Este un fenomen care aduce beneficii imediate şi pe termen lung atât cumpărătorilor, cât şi comercianţilor şi afiliaţilor”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

    BLACK FRIDAY 2013 – Ce magazine pregătesc oferte

    Anul acesta, campania a atras interesul unui număr mai mare de comercianţi online, mai bine de o treime din cele peste 60 de magazine online care şi-au anunţat implicarea în Black Friday 2013 declarând că nu au derulat promoţii în perioada similară din 2012.

    Magazinele din 2Parale pregătesc o ofertă bogată pentru cumpărători, unele mizând pe reduceri chiar şi de 80%, iar altele pe cadouri şi pachete promoţionale. De asemenea, există magazine online care vor extinde perioada reducerilor pe parcursul mai multor zile,  nu doar în Vinerea Neagră, iar altele vor lua startul mai devreme, pe 22 noiembrie.

    Black Friday 2013 va aduce reduceri din toate domeniile, de la electronice şi electrocasnice la fashion, cosmetice, cărţi, produse home&deco, asigurări şi chiar alimente.  Pentru fiecare categorie de magazine sunt aşteptate vânzări spectaculoase, în condiţiile în care numai anul trecut comenzile cu crescut de 22 de ori pentru un advertiser de fashion sau chiar şi de 40 de ori.

    Din segmentul IT&C, de exemplu, şi-au anunţat participarea branduri puternice din domeniu, precum evoMAG, MarketOnline şi Clickshop, în timp ce Miniprix, TinaR şi 3 Suisses se numără printre magazinele online care pregătesc promoţii la haine şi accesorii. Elefant şi Nemira, de pildă, vor aduce reduceri substanţiale la cărţi, iar părinţii vor putea achiziţiona la preţuri mici produse pentru copii, de la magazine online ca Noriel sau Bebebliss. Cei pasionaţi de designul interior vor putea găsi oferte home&deco la advertiseri precum Vivre sau Homeycomb.  Românii vor putea achiziţiona la reducere inclusiv produse alimentare, OanaCuBunătăţi şi Bioportal alăturându-se campaniei de Black Friday.

    BLACK FRIDAY: Cum să eviţi păcălelile

     Cei care obişnuiesc să viziteze periodic magazinele online din ţara noastră au remarcat tendinţa unor retaileri de a ajusta în sus preţurile la anumite produse, diferenţa fiind nu de puţine ori semnificativă. Drept urmare, pentru a evita potenţialele cap-cane pregătite sub forma unor false reduceri de preţuri strecurate în ofertele pentru Black Friday 2013, vă invităm să studiaţi încă de pe acum preţurile de vânzare ale produselor pe care intenţionaţi să le cumpăraţi, astfel încât să puteţi sesiza mai uşor eventuale oferte minci-noase prezentate după startul campaniei. Comparaţi preţurile Totuşi, dacă în ziua de Black Friday găsiţi oferte tentante şi pentru produse al cărui preţ nu aţi avut ocazia să-l verificaţi dinainte, nu trebuie să vă lăsaţi descurajaţi. Adesea, pentru a descoperi capcanele întinse de vânzători este de ajuns doar să comparaţi preţul redus cu cel afişat în oferta magazinelor rivale, eventual şi cele care nu participă la campania Black Friday 2013. Între timp, administratorii magazinelor online participante fac ultimele pregătiri pentru asigurarea unui mediu cât mai îmbietor pentru amatorii de chilipiruri. Însă, după cum bine ştim din anii anteriori, Black Friday nu este o zi a cumpărăturilor relaxate, în care alegem în voie dintr-o ofertă consistentă de produse cu preţuri reduse substanţial. Din con-tră, este o zi a nervilor întinşi la maximum, în care vânătorii de chilipiruri trebuie să dea dovadă de competitivitate şi ingeniozi-tate dacă vor să prindă ofertele cele mai tentante.

 

BLACK FRIDAY 2013. Retailerul Flanco anunţă că REDUCERILE de BLACK FRIDAY 2013 vor avea loc în zilele de 22, 23 şi 24 noiembrie.

Şi Oktal.ro anunţă reduceri de Black Friday 2013 din 22 noiembrie, iar laptopurile de ultimă generaţie şi tabletele vor fi vedetele de sezon.

Reduceri Black Friday 2013. Ce oferte au pregatit magazinele

Magazinul online electroIT emag.ro şi retailerul Flanco anticipează în perioada campaniei Black Friday vânzări de 41 milioane de euro, în creştere cu 52% faţă de evenimentul similar din 2012.

Şi Evomag le promite celor care se abonează la newsletter că vor primi cu o oră mai devreme newsletterul de Black Friday 2013.

Pentru al doilea an consecutiv, QuickMobile intra în cursa reducerilor de Black Friday pentru al doilea an concesutiv, pregatind discounturi de pana la 99% la 90% din telefoane, accesorii, tablete si servicii.

Şi Carrefour pregăteşte reduceri de Black Friday. Hipermarketurile Carrefour anunţă oferte precum mașină de spălat 1000 rotații per minut la doar 499 RON, laptop la doar 899 RON, frigider la doar 499 RON, aspirator 2000W la doar 199 RON.

Domo anunță pentru reduceri pentru Black Friday de până la 50% la mai multe categorii de produse, informează un comunicat al companiei. Cumpărătorii vor avea la dispoziție, la reduceri, peste 8.000 de produse, inclusiv modele disponibile exclusiv în magazinele Domo. „Ne așteptăm la vânzări de până la 8-9 ori mai mari faţă de media unei luni normale. Tocmai de aceea am făcut din timp toate pregătirile ca să le putem oferi clienților noștri atât produsul dorit la un preț redus, cât și cea mai bună experienţă de cumpărare de Black Friday la Domo. Am suplimentat suprafaţa de depozitare cu peste 2.500 de m2, am crescut cu 50% numărul personalului și am încheiat contracte cu firme premium de curierat pentru onorarea comenzilor online”- a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.

Retailerul suedez de mobilă IKEA va organiza pentru prima dată în România campania Black Friday. La magazinul din Băneasa reducerile vor fi de până la 50% timp de trei zile.

 

Lista cu magazinele care contează de Black Friday, via revoblog.ro:

IT&C:

eMAG anunţă pentru 22 noiembrie reduceri la 250.000 de produse, acoperind toate categoriile: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, Petshop, produse pentru casă şi grădină. Dar şi o surpriză mare

evoMAG – Au fost primii care au anunţat Black Friday pe 22 noiembrie

pc garage – Deşi au avut oferte bune, anul trecut m-au cam enervat pentru că au avut multe comenzi duplicate şi apoi anulate. Sper să nu se întâmple aşa şi anul acesta, pe 22 noiembrie.

F64 – Pe 22-24 noiembrie derulează campania de Black Friday atât online cât şi offline. Magazinul va fi deschis inclusiv duminică. Nu uitaţi să pariaţi.

MarketOnline – Nu am cumpărat până acum nimic de la ei dar au o prezenţă agreabilă online. “Garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de BlackFriday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat

Azerty – Au preţuri bunicele şi marele lor avantaj este că sunt aproape de Politehnică, chiar la baza pasajului Basarab. Să verificaţi produsele bine, o dată mi-au prezentat în show-room o pereche de căşti deja desfăcute. Probabil că dacă nu mă prindeam, mi le şi vindeau. Pe 22 noiembrie spun că va avea oferte orientate mai mult pe segmentul business.

Koyos – Au anunţat Black Friday în perioada 22-29 noiembrie după ce iniţial îl aveau programat pe 29. Le-a cam stricat eMAG planurile. 

ClickShop – Magazinul Romtelecom. Uneori au preţuri foarte bune la perifericele Logitech. Nu înţeleg cum de aici pot găsi mouşi cu 50 de lei mai ieftini decât în alte părţi. Începând cu 29 noiembrie anunţă reduceri de până la 80% timp de 3 zile.

Altex – Tind să cred că patronul este ardelean. Încă nu au anunţat data în care vom găsi promoţii la ei pe site. Din moment ce nu se grăbesc, cel mai probabil va fi pe 29 noiembrie.

Maguay – Laptopuri româneşti bune şi foarte customizabile. MyWay U1402i este genial.

 

 

Ceasuri:

 Watchshop – Este un magazin de ceasuri cumpărat de evoMAG.ro. Eu anticipez reduceri masive la Casio, Seiko, Orient, Fossil şi Citizen. Probabil vor fi şi reduceri modice la Tissot, Candino, Bulova.

Topceas – “Garantat o sa oferim cele mai bune preturi in promotiile noastre, in caz contrar o sa compensam clientii nostrii cu 5x (cinci ori) diferenta de pret, regulamentul detaliat il puteti gasi aici. Ofertele vor fi valabile pe tot parcursul weekend-ului (30, 31 noiembrie), in limita stocului disponibil. Preturile NU vor fi majorate inainte in mod artificial, ca promotiile sa apare mai atractive”.

NoonCopenhagen – Ceasuri mai mult fashion. Ofertele vor fi între 29 noiembrie şi 2 decembrie.

 

Fashion:

 ZorileStore – Pe 22 noiembrie veţi găsi adidaşi (în special Puma) şi haine sport la preţuri reduse.

SportAddict – Aparate şi echipamente fitness, magazin articole şi echipamente sportive, biciclete fitness / 22 noiembrie.

FashionDays.ro – În general vând haine şi accesorii de lux (Versace, Moschino, Cavalli), uneori te mai lipeşti de câte o chestie ieftină. / 22 noiembrie.

 SevenSins – Ei vând lenjerie intimă sexy şi felul de accesorii. Îi promovez cu plăcere pentru că ştiu că o comandă în plus înseamnă un bărbat fericit în plus. Se anunţă 2 perioade Black Friday: 22-24 nov si  29 nov-1 dec

TinaR – Pe data de 22 noiembrie pui 3 produse în coş şi plăteşti doar 2. În limita stocului, ofertele se prelungesc şi pentru week-end. Livrare este gratuită.

RubyFashion – Peste 100 de produse de damă la promotie vor fi publicate aici (pantofi sport, ghete, cizme, bluze, geci, camasi, pantaloni, rochii si tricouri). / 29 nov – 1 dec.

DePurtat.ro – -Încălţăminte pentru femei. Perioada de desfasurare 22.11 29.11 – 01.12. Reduceri de preturi la produse de sezon, 40%-70% la aproximativ 300 de produse. Se vor adăuga 100 produse noi în acea noapte.

Miniprix – Haine în general foarte ieftine chiar şi în timpul anului. Nu au anunţat încă nimic. Anul trecut au fost activi şi au avut preţuri bune.

 Meli Melo – Bijuterii, accesorii şi genţi pentru fete. Ei deja au luat-o înainte, găseşti produse la 2 LEI

TShirt Factory – Oferă 30% reducere la orice comandă pe 29 noiembrie.

Tu.ro – Anul trecut au avut reducere la toate tricourile negre.  Nu ştiu pe ce dată vor fi ofertele. Staţi cu ochii pe ei că sunt amuzanţi.

Lensa.ro – Magazinul cu lentile de contact al unui prieten. Mi-a şoptit printr-un mesaj privat că face şi el reduceri.

FashionAgenda – Reducerile vor fi vizibile aici, începând cu 22 noiembrie şi vor ţine până la 1 decembrie.

 

Offline:

Flanco – Şi-au dat intenţionat site-ul jos anul trecut ca să îndemne lumea să vină în magazin. Anul acesta nu vor mai organiza nimic online, doar în magazinele fizice. Mai bine aşa / 22-24 noiembrie.

 Ikea – Vor avea şi ei în magazin produse cu 50% reducere în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

 

Posibile probleme pe care le vei întâmpina de Black Friday

Probleme au existat în ultimii doi ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate subPROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de VINEREA NEAGRĂ ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

Originea BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

IT&C

    Clickshop    

  Emag      MarketOnline

PCshop  DWYN  Okazii  Yellow Store  Utok

  Koyos  Interlink  Citgrup

Mai multe oferte Black Friday IT&C

 

Fashion

Matar  TinaR  StarShiners  Catalin Botezatu  Zorile Store

AmaFashion  ECCO  Quick24  3Suisses  Miniprix

La Femme  FashionAgenda  Ready To Wear    FXfashion

  Smart & Chic  StoreFashion    Zega

Refashion  Originals  In Puf  Shoes  Ruby Fashion

      Papucei  DePurtat

Blancheporte  Fashion Days  Pantofi Super  Meli Melo  MyCloset

Mai multe oferte Black Friday Fashion

 

Ceasuri, Bijuterii

Watch Shop  Biro      

    

Mai multe oferte Black Friday Ceasuri si Bijuterii

 

Turism

Perfect Tour  Turo  Mareea

 

Carti, Birotica

Elefant  Libris  Okian    Nemira

Adevarul Shop  Rechizitele Mele

Mai multe oferte Black Friday Carti si Birotica

 

Copii

Noriel  BebeBliss  Lindie  Pantofiori Veseli

Mai multe oferte Black Friday pentru copii

 

Evenimente, Cadouri & Food

Biletoo  GiftMarket  Cadouri De Top  Oala cu bunatati

 

Cosmetice & Pharma

  AllBeauty  Divisima  1001 Cosmetice  Plafar

Mai multe oferte Black Friday Cosmetice

 

Home & Deco

  EstiAcasa  Atria  Portalia  Mobila Ghencea

  Homeycomb  Somproduct  Asternuturi Prosoape

 

Black Friday 2013 vine cu cele mai bune oferte la electronice, electrocasnice si produse IT. Desi aceste categorii de produse sunt preferate de catre romani, anul acesta si-au anuntat participarea la celebra zi de reduceri Black Friday si alte magazine online din alte domenii.

 

>> „Revelionul” reducerilor incepe anul acesta pe 22 noiembrie! BILETOO.ro este singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea in cadrul campaniei „Black Friday” in weekendul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%!

>> IKEA anunta reduceri de pana la 50% in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

>> PC Garage vor avea reduceri de Black Friday in data de 22 noiembrie. PC Garage anunta reduceri de pana la 70% la smartphone, tablete, laptopuri, televizoare LED, componente PC de top si gaming high end. Pentru un discount suplimentar folositi codul M95RFKZV la finalizarea comenzii.

>> In data de 22 noiembrie Libris va da startul campaniei Black Friday 2013 la carti, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Campania Black Friday 2013 va fi axata pe ceea ce defineste azi Libris: nicio carte fara reducere si transport gratuit la orice comanda. 136.900 titluri (26.450 titluri in limba romana si 110.400 titluri in limba engleza) vor avea reduceri de pana la 90%.
In plus, toate comenzile cu livrare prin curier vor beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

>> MarketOnline va da startul promotiilor de Black Friday in data de 22.11.2013. De Black Friday, MarketOnline ofera clientilor sai GARANTIA CELUI MAI MIC PRET. Astfel, magazinul garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de Black Friday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat.

>> Dupa evoMAG, eMag si Flanco au anuntat ca vor avea reducerile de Black Friday pe 22 noiembrie.

>> www.artenter.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de scaune ce comercializeaza produse ce apartin brandului Nowy Styl Group, care este al IV-lea producator din Europa, cu peste 20 de ani de experienta, cu 14 subsidiare in 14 tari si peste 3500 de dealers din lumea intreaga. Magazinul de scaune deschide seria comerciantilor de profil  la Black Friday 2013. Cei care doresc scaune operationale, scaune manageriale, scaune vizitator, scaune directoriale vor gasi pewww.artenter.ro reduceri cuprinse intre 15%-35%.

>> www.scaune.biz va pune la dispozitie de Black Friday o gama variata de scaune bistro, scaune bar, scaune directoriale, scaune vizitator cu discounturi cuprinse intre 20%-47% cu livrare in 24 de ore, direct din depozit. Scaunele comercializate sunt realizate de producatorul Nowy Styl Group din Polonia.

>> www.scauncopil.ro este unul dintre magazinele online specializate pe scaune de birou copii care deschide lista participantilor la Black Friday 2013. Scaunul de birou poate fi un cadou special pentru copii de Mos Nicolae. Toate modele de scaune de birou beneficiaza de reduceri cuprinse intre 5%-15%. Dam startul reducerilor pe 20 noiembrie 2013.

>> www.scaunul.ro vine in intampinarea clientilor cu scaune directoriale, scaune vizitator, scaune bar, scaune operationale ce au discounturi cuprinse intre 10%-47%. Toata gama de scaune pentru birouri este produsa de Nowy Styl Group din Polonia. Scaunele pentru birouri sunt insotite de diverse mecanisme care au diverse functionalitati ce confera un confort ridicat utilizatorului.

>> EvoMag si WatchShop anunta ca vor avea reducerile de Black Friday pe data de 22 noiembrie. De asemenea, incepand de azi si pana pe 21 Noiembrie, EvoMag va avea in fiecare zi lucratoare promotii semnificative la o singura categorie.

>> F64 incep reducerile de Black Friday mai devreme. Maine, 12 noiembrie 2013, intre 14.00 si 15.04, aveti reduceri de pana la 70% la aparate foto, obiective si accesorii.