Black Friday 2014 eMAG: Ce mari CHILIPIRURI poţi comanda de acum

Black Friday 2014 eMAG. Cand încep promotiile la eMAG. RomaniaTV.net vă prezintă marile oferte.

20 nov. 2014, 04:33
Black Friday 2014 eMAG: Ce mari CHILIPIRURI poţi comanda de acum

Black Friday 2014 eMAG

Black Friday 2014 eMAG –  Emag, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de retail online IT&C, va organiza promoţiile de Black Friday de anul acesta pe 21 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis de zf.

Black Friday 2014 eMAG –    Anul trecut, eMAG a încheiat ziua promoţiilor Black Friday cu vânzări de 23 de milioane de euro, dintre care aproa­pe 1 milion de euro fiind valoarea celor 60 de maşini Dacia, Hyundai, Ford, Mercedes şi Mitsubishi comandate, categoria surpriză de produse introdusă de retailer, în premieră pe piaţa locală.

Black Friday 2014 eMAG –   Reducerile, care au însumat în cazul eMag 10 milioane euro din preţul standard al produselor, le-au permis clienţilor să cumpere produse dintr-o categorie superioară de preţ cu acelaşi buget.

Retailerul online eMAG a ȋnregistrat, pe parcursul celor trei zile din campania de la sfârşitul lunii septembrie vânzări în valoare totală de 39 de milioane de lei, în creștere cu 30% față de luna iunie. „Ne dorim ca, în timp, campania Revoluţia preţurilor să urmeze traiectoria pe care am înscris și evenimentul BLACK FRIDAY, eveniment pe care îl vom organiza în acest an în data de 21 noiembrie”, declară Violeta Luca, Vicepreședinte și Director Executiv eMAG.

Black Friday 2014 eMAG –  Romania este ziua în care românilor cărora le plac promoțiile de orice fel, sau pur și simplu vor să-și achiziționeze diverse produse la prețuri reduse le sunt promise cele mai multe şi cele mai mari reduceri. Promoțiile sunt valabile la o gama variată de produse de la carti, electrocasnice, laptopuri sau camere foto, până la haine, bijuterii sau parfumuri.

Black Friday 2014 eMAG –   Când va avea loc Black Friday Romania 2014. BLACK  După modelul de anul trecut, majoritatea retailerilor din România vor fura startul la Black Friday 2014. Astfel, este posibil ca majoritatea comercianților să înceapă campania de Black Friday cu o săptămână mai devreme.

Black Friday 2014 eMAG –   Când va avea loc Black Friday Romania 2014 – Originea BLACK FRIDAY 2014

Black Friday este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

Black Friday 2014 eMAG

Mai mult de un sfert dintre locuitorii din mediul urban (28%) vor face cumpărături de Black Friday (“Vinerea Neagră”), eveniment ce va avea loc în România în week-endul 21-23 noiembrie, arată rezultatele unui studiu privind obiceiurile de cumpărare de produse electronice, electrocasnice și IT, dat publicității marți, potrivit Agerpres. Principalele categorii de produse la care consumatorii își doresc promoții de ‘Black Friday’ pentru a le achiziționa sunt electrocasnicele (28%), urmate de telefoane mobile (18%), televizoare (18%), produse de îmbrăcăminte/încălțăminte (12%) și laptopuri /notebookuri (10%). Sursa foto aici