BLACK FRIDAY 2014. Noutăţi, oferte şi reduceri. Ce magazin are reduceri de până la 80%

BLACK FRIDAY 2014 va avea loc în România atât în ziua de 21 noiembrie, cât şi în 28 noiembrie, deoarece multe magazine au decis să devanseze VINEREA NEAGRĂ a cumpărăturilor şi să pregătească ofertele ceva mai devreme, începând cu ziua de 21 noiembrie. 

10 nov. 2014, 09:21
BLACK FRIDAY 2014. Noutăţi, oferte şi reduceri. Ce magazin are reduceri de până la 80%

BLACK FRIDAY 2014. Printre magazinele care şi-au anunţat participarea la Black Friday 2014 se număra F64, EvoMag, MarketOnline, Azerty, Mediadot şi Conrad, informează Mediafax. La Black Friday 2014 vor lua parte şi magazine de fashion precum My Closet, TinaR şi MiniPrix.

Cei care vor să-şi cumpere încălţăminte de Black Friday vor putea alege produse de la Originals, Otter sau Shoes.ro, precizează site-ul blackfridayromania.net.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2014. OFERTĂ ŞOC. iPhone 6 la doar 99 de dolari

Magazinul online de ceasuri WatchShop promite că va da ora exactă de Black Friday, iar pentru culturalizare, putem cumpăra la preţuri-bombă cărţi de la Nemira, Libris sau Okian. Black Friday 2014 nu va fi ocolit nici de magazinele de jucării, cele de decoraţiuni, cadouri, cosmetice şi cosmetice.

SensoDays.ro, magazinul cu cea mai variată oferta pentru Baie și Bucătărie din spațiul virtual, va organiza Black Friday în perioada 21-23 noiembrie și promite prețuri excelente la o gamă largă de produse de calitate pentru Casă, Îngrijire Personală și Electro-IT, scrie capital.ro.

Magazinul online se așteaptă ca în acest an de Black Friday vânzările din categoria Casa să depășească semnificativ vânzările de gadget-uri și IT. În plus, se așteaptă la o triplare a vânzărilor de pe terminalele mobile față de aceeași perioadă a anului trecut.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2014: Cum să te fereşti de „ţepe”

Pentru a susține această creștere, SensoDays a pregătit pentru vizitatorii săi de Black Friday o interfață suplă și perfect adaptabilă pe orice dimensiune de ecran, asigurând confortul și rapiditatea achiziției online și pentru posesorii de smartphone-uri sau tablete care nu sunt acasă în ziua de Black Friday.

Vizitatorii site-ului vor găsi în această ediție Black Friday cea mai variată ofertă de branduri de top, produse recunoscute de foarte bună calitate. Vor exista în oferta de Black Friday game complete ale unor producători premium ca Hansgrohe, Steinberg, Liebherr, Babyliss, Hurom, precum și o ofertă bogată pentru Miele, Bosch, Samsung, Philips, toate la prețuri surprinzător de accesibile. Pentru unele produse din oferta de Black Friday discounturile vor ajunge până la 80%.

Oferta de Black Friday va conține produse din toate categoriile principale promovate pe SensoDays : Casă și Gradina, Electro-IT, Ingrijire personală și Parfumerie. Categoriile Baie și Bucătărie vor avea în oferta sute de produse diverse, de la lavoare, baterii, sisteme de duș, cădițe, mobilier, precum și o gamă vastă de accesorii, de la prosoape până la radiatoare, în oferta curentă a site-ului existând peste 40.000 de variante numai în această categorie.

„Anul acesta estimăm o ofertă de 4 ori mai bogată decât oferta anului trecut. Foarte multă variație veți găsi în categoria produselor pentru casă, care au fost foarte apreciate anul trecut, alături de electrocasnicele mari și mici și cosmetice. Cele mai populare produse au fost bateriile de lavoar și de bucătărie. Ne așteptăm anul acesta la o creștere exponențială, pentru ca vânzările de până acum ne-au demonstrat ca SensoDays este deja recunoscut în piață ca specialist în acest domeniu,” declara Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.

Citeşte şi  BLACK FRIDAY 2014. Românii au distrus conceptul zilei reducerilor împrumutate de la americani

Site-ul va dezvălui treptat, începând cu săptămâna viitoare, câteva din secretele Black Friday 2014. „Vizitatorii sunt sfătuiți să se aboneze la newsletter, pentru ca, până pe 20 noiembrie vom comunica non-stop noutăți referitoare la campania de Black Friday, teasere și informații suplimentare cum ar fi ora începerii evenimentului sau chiar prețuri,” declara Milena Nedelcu, director marketing SensoDays.

BLACK FRIDAY 2014: Posibile probleme pe care le vei întâmpina

Probleme au existat în ultimii ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2014. Vezi lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY ROMANIA

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate sub PROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de VINEREA NEAGRĂ ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

Originea BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.