Black Friday 2014, OFERTE BLACK FRIDAY. S-a dat STARTUL LA REDUCERI cu o săptămână mai devreme

Black Friday 2014. Mai este o săptămână până la începerea oficială a Black Friday, perioada din an pe care o aşteaptă toţi amatorii de chilipiruri. Sunt însă unele magazine care au dat mai devreme startul reducerilor la tablete, televizoare şi electrocasnice. Marii retaileri aşteaptă încă de astăzi un număr mare de clienţi, pentru că preţurile sunt şi cu 70% mai mici decât în restul anului.

14 nov. 2014, 08:42
Black Friday 2014, OFERTE BLACK FRIDAY. S-a dat STARTUL LA REDUCERI cu o săptămână mai devreme

BLACK FRIDAY. Fenomenul Black Friday se extinde din ce în ce mai mult. Deşi sezonul reducerilor începe oficial săptămâna viitoare, unele magazine au dat deja startul discounturilor şi au început să vândă produse la preţuri mult mai mici începând de astăzi, 14 noiembrie.

Magazinele oferă televizoare la 100 de lei, reduceri de până la 2.000 lei la aparate foto, sau aparate electrocasnice la preţuri reduse cu 70%. Dacă vreţi să evitaţi aglomeraţia din magazine, trebuie să ştiţi că produsele pot fi cumpărate şi online.

BLACK FRIDAY 2014 ALTEX. Altex a dat startul celor mai mari reduceri ale anului şi a lansat promoţiile de Black Friday încă din data de 13 noiembrie. „Clientii se vor bucura de reduceri de pana la 70% la peste 1.000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile”, a anuntat compania printr-un comunicat.  

„Incepem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clientilor nostri sa se bucure mai repede de produsul dorit. Am pregatit o oferta vasta, astfel incat cei care ne viziteaza sa poata testa si compara produsele. De asemenea, specialistii nostri le vor oferi toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta”, au declarat reprezentanti Altex.  

Au fost asigurate stocuri suficiente astfel incat clientii sa poata achizitiona produsele din oferta in toata aceasta perioada, mai spun oficialii companiei.    

Altex are o reteaua nationala de peste 92 de magazine si aproximativ 2000 de angajati.

BLACK FRIDAY 2014 eMAG. eMAG oferă reduceri totale în valoare de 75 de milioane de lei pe 21 noiembrie, de Black Friday. În evenimentul de shopping al anului, reducerile vor fi aplicate la 450.000 de produse: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, produse pentru casă şi grădină, auto, articole sportive. Magazinul online estimează reduceri de până la 75%. 

Reducere de Black Friday 2014. eMAG estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday. Reducerile ajung până la 75% și vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină. „În spatele acestui eveniment sunt peste 1.000 de oameni, peste 200 de furnizori și investiții mari în infrastructura logistică și IT”, explică Iulian Stanciu.

Black Friday 2014. Pentru pregătirea Black Friday 2014, eMAG a investit 5 milioane de lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online. În depozit, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătrați, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD și TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel încât livrările să fie finalizate în decurs de 6 zile.

Citeşte şi: BLACK FRIDAY 2014. Cum să profiţi din plin de ofertele de VINEREA NEAGRĂ

BLACK FRIDAY 2014 Mobexpert. Mobexpert oferă şi anul acesta reduceri substanţiale în cadrul campaniei Black Friday, în perioada 21-23 noiembrie hipermagazinele grupului aşteptându-şi clienţii cu reduceri de până la 50% pentru sute de produse, mobilier şi decoraţiuni. Produsele cu preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro şi pe pagina de Facebook Mobexpert începând cu 17 noiembrie, fiecare magazin pregătind clienţilor şi alte oferte tentante, informează Mediafax.

Şi Mobexpert Outlet, singurul magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% la o gamă variată de decoraţiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja excepţionale la sute de modele. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 21-23 noiembrie în magazinul situat în Bucureşti, poseaua Fabrica de Glucoză, nr. 21.

Autoturisme reduse cu pana la 15.000 euro de Black Friday pe Autovit.ro

Pe data de 21 noiembrie, intre orele 7.00 si 18.00, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, Autovit.ro, organizeaza in premiera Black Friday. Astfel, romanii pot intra pe platforma blackfriday.autovit.ro unde vor gasi autoturisme noi si second hand cu reduceri substantiale. La acest proiect vor participa dealeri auto din toata tara oferind discounturi de pana la 15.000 de euro, in functie de categoria de masina dorita.

„Ne-am propus sa organizam o campanie de Black Friday deoarece, ca lider de piata pe segmentul de anunturi auto, vrem sa fim cat mai aproape de partenerii nostri, dar si de romanii care sunt in cautarea unei masini. Clientii vor avea la indemana oferte de nerefuzat din toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, precizeaza Mihai Cune, Business Manager la Autovit.ro.

Pe site-ul blackfriday.autovit.ro, Autovit.ro pune la dispozitia cumparatorilor de autoturisme toate instrumentele necesare, astfel incat acestia sa isi poata alege cele mai potrivite masini la cele mai bune preturi. Clientii pot contacta dealer-ul prin telefon sau email pentru rezervarea masinii in baza unor conditii stabilite de fiecare dealer. Potentialii clienti vor intra pe lista de asteptare a furnizorilor in ordinea in care isi vor arata interesul pentru achizitia unui autoturism.

„Ne-am pregatit intensiv pentru Black Friday, astfel incat sa facem fata oricaror suprasolicitari tehnice a sistemelor. Ne-am asigurat o infrastructura IT care sa sustina volume foarte mari de trafic pe care le asteptam in baza ofertelor promotionale, dar si a premierei unei astfel de campanii pe un site de anunturi auto din Romania”, continua Mihai Cune.

In concluzie, de Black Friday romanii isi pot alege si cumpara de pe blackfriday.autovit.ro masina dorita la un pret mult mai accesibil fata de cel normal.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, sunt in orice moment peste 50.000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme. Printre cele mai cautate masini de pe site se numara Volkswagen, BMW si Opel.