BLACK FRIDAY 2015. Cum sunt păcăliţi românii cu reduceri

BLACK FRIDAY 2015. Mulţi romani sunt nemulțumiţi de reducerile de Black Friday. Deşi unii clienți fideli au primit cu o zi înainte ofertele, mulți spun că preţurile nu sunt atât de mici pe cât se așteptau. În plus, în online oamenii se plâng că magazinele au dublat preţurile produselor cu câteva zile mai devreme pentru a păcăli clienţii. Anul trecut au fost numeroase sesizări la ANPC din această cauză.

20 nov. 2015, 09:08
BLACK FRIDAY 2015. Cum sunt păcăliţi românii cu reduceri

BLACK FRIDAY 2015. Mulţi români care au mers la cumpărături de Black Friday sunt nemulţumiţi de valoarea reducerilor şi spun că acestea sunt mai mici decât se aşteptau, asta în condiţiile în care în urmă cu o săptămână au găsit la raft un preţ sensibil mai mare decât cel din Vinerea Neagră.

Citeşte şi BLACK FRIDAY. Protest faţă de consum şi Vinerea Neagră. S-a lansat campania Ziua Fără Cumpărături

Un astfel de client nemulţumit a declarat pentru România TV că a cumpărat un televizor cu preţul de 1.000 leil, iar dacă reducerea anunţată iniţial era de 30 la sută, în realitate ea s-a dovedit a fi de doar 5 la sută.

Unele magazine aproape că au dublat preţul unor produse în doar câteva zile pentru ca să le reducă acukm, de Black Friday, asta în ciuda faptului că anul trecut au fost făcute pe 130 de sesizări în acest sens, la ANPC.