Black Friday 2016. eMAG: „La produsele cele mai dorite vom prezenta stocul disponibil”

eMAG organizează Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, pe 18 noiembrie. Peste 1 milion de produse vor fi în ofertă, iar reducerile totale vor fi de peste 35 de milioane de euro. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediţia de anul acesta ajunge la 250 de milioane de lei.

14 nov. 2016, 12:18
Black Friday 2016. eMAG: „La produsele cele mai dorite vom prezenta stocul disponibil”

„Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping din an, care cumulează comenzi într-o zi cât într-o lună întreagă şi care a devenit un fenomen social. Pentru o zi liniile de acces la Internet şi serverele noastre devin cea mai populată arteră comercială din România. Este momentul în care îţi poţi achiziţiona produse şi tehnologii la preţuri extrem de avantajoase, pe care nu le poţi avea în niciun alt moment al anului. Evenimentul a crescut foarte mult în fiecare an. Faţă de prima ediţie, gama de produse s-a extins de 12 ori, de la 80 de mii de produse în 2011, la 1 milion în prezent. Ne-am pregătit temeinic în ultimele 10 luni, pentru a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă, dar şi multe surprize”, spune Tudor Manea, General Manager, eMAG, potrivit Capital.ro.

Anul acesta aşteptarea clienţilor este mai mare. Clienţii vor o transparenţă mai mare şi de aceea am decis ca la produsele cele mai dorite să anunţăm stocul disponibil, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În premieră pentru piaţa din România, eMAG aduce 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică, pentru care factura este zero pe o perioadă de 6 luni. Prima surpriză de Black Friday este dezvoltată în parteneriat cu E.ON Energie România. Pachetul E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienţii vor beneficia de un preţ redus de furnizare (de 0,19 lei /kWh), având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor şi în această perioadă.

Citeşte mai mult pe capital.ro.