Black Friday 2017. Cum să te pregăteşti de cumpărături, sfaturi pentru a nu rata cele mai bune preţuri

Black Friday 2017 In acest an, Black Friday va avea loc pe data de 17 noiembrie dar multe magazine au ales sa prelungeasca aceasta perioada pe intreg parcursul weekend-ului.

15 nov. 2017, 16:43
Black Friday 2017. Cum să te pregăteşti de cumpărături, sfaturi pentru a nu rata cele mai bune preţuri

Black Friday 2017 Cu ocazia campaniei Black Friday, magazinele dispun de oferte promotionale la o gama larga de produse astfel ca putem fi tentati sa cheltuim mai mult decat am planuit.

„In dorinta de a fi chibzuiti, o prioritizare a achizitilor este cea mai buna solutie, iar pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi promotii, cea mai buna metoda in acest sens este abonarea la newsletter-ul magazinelor in cauza si urmarirea constanta a acestora in mediul online”, spun reprezentantii magazinului www.autolux.ro.

Black Friday 2017 Stocurile la multe magazine se termina rapid, dar sunt insa si magazine care s-au pregatit cu stocuri masive pentru vinerea neagra, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de promotii intreaga zi. Un astfel de magazin este si www.maniamall.ro, care are pregatit pentru black friday un numar de peste 2500 de brazi artificiali ce vor fi comercializati la un pret foarte bun, dar si alte sute de produse foarte cautate in aceasta perioada.

Black Friday 2017 Nu este nici un secret ca multi internauti discuta despre cresterea preturilor la unii retaileri online, tocmai inainte de Black Friday, cu scopul de a oferi reduceri fictive mai mari in vinerea neagra. Potrivit arq.ro, exista si magazine online la care transparenta este maxima, deoarece au introdus la fiecare produs un grafic cu schimbarile zilnice a preturilor. Unul dintre putinele magazine care au implementat un astfel de sistem este si www.bekid.ro, magazin cu produse pentru copii.

„Am introdus un grafic al preturilor pentru ca parintii sa stie ca reducerile de Black Friday sunt reale, si acest eveniment este pentru ei, o sarbatoare a reducerilor dedicata in exclusivitate clientilor care doresc sa achizitioneze produse de calitate la preturi mult mai bune fata de orice perioada din an”, a declarat Iulian Ghisoiu, General Manager al BeKid.

Black Friday 2017 Verifica-ti datele contului la magazinele de la care doresti sa faci cumparaturi, cu cel putin 2 zile inainte, si adauga produsele dorite in wishlist.

Citeşte şi> BLACK FRIDAY 2017: Ce poţi să cumperi vineri, 17 noiembrie, cu doar 1 LEU

Verifica regulamentele si cataloagele de reduceri ale magazinelor din care doresti sa achizitionezi produse, inainte de Black Friday

Multe magazine au un regulament special pentru aceasta zi, alte magazine nu te lasa sa cumperi mai mult de un produs. In alte cazuri, livrarile vor fi realizate din stocurile furnizorilor, si aceasta poate dura mai multe saptamani, de aceea iti recomandam sa verifici regulamentul fiecarui magazin online.

Black Friday 2017 Mare atentie la reducerile false!

Evenimentul Black Friday vine la pachet cu reduceri semnificative la o gama larga de produse, insa nu este o noutate faptul ca unele magazine practica reduceri false, adica inaintea acestei campanii pluseaza preturile unor produse, ca mai apoi sa le prezinte cu un discount ‘masiv’, acesta fiind vandut de fapt la pretul cu care a fost vandut si anterior sau foarte putin scazut.