Black Friday 2018. Ce să nu cumperi NICIODATĂ de VINEREA NEAGRĂ. Mulţi români şi-au luat ţeapă

Scopul Black Friday este de a achiziţiona obiectele dorite la un preţ mult mai scăzut, aşadar de a cheltui mai puţin. Pentru că strategiile de marketing funcţionează uneori, iar tu ai putea să te laşi furat de sloganuri sau reduceri frumos împachetate, iată mai jos o listă ceva mai inedită!

16 nov. 2018, 05:05
Black Friday 2018. Ce să nu cumperi NICIODATĂ de VINEREA NEAGRĂ. Mulţi români şi-au luat ţeapă

Black Friday 2018. Aparate fitness

Da, Black Friday poate fi un start bun pentru a face sport, însă gândeşte-te bine înainte! Nu ştii nimic despre banda de alergat, stepperul sau bicicleta eliptică pe care vrei să ţi le cumperi. În general, aceste produse de categorie mai grea nu au cine ştie ce discount, aşa că ai putea descoperi fie că nu sunt „compatibile” cu stilul tău de viaţă, fie că, după doar câteva săptămâni, preţul este acelaşi sau chiar mai mic.

Citeşte şi BLACK FRIDAY EMAG 2018: care sunt cele mai mari reduceri, ce produse poţi lua la preţ de chilipir

Black Friday 2018. Bijuterii

Vrei să îţi faci un cadou sau plănuieşti o surpriză pentru o persoană dragă? Bijuteriile ar fi o opţiune, însă nu chiar de Black Friday. Mai întâi, această categorie de produse nu se află printre cele mai căutate, aşadar nici reducerile nu vor fi demne de luat în seamă. În plus, e greu să îţi dai seama de calitatea produsului de pe internet şi nu eşti complet sigur că darul tău va fi apreciat la adevărata valoare. Aşadar, de ce să optezi tocmai pentru acest gen de cumpărături?

Black Friday 2018. Haine de iarnă sau echipament sportiv

Înainte de a trece la cumpărături online, aminteşte-ţi că pentru aceste articole va veni perioada ianuarie-martie, mult mai ofertantă din punctul de vedere al reducerilor. Riscul este să cheltuieşti banii acum şi atunci să vezi că, de fapt, raportul preţ real-discount nu era tocmai unul corect.

Black Friday 2018. Bilete de avion sau oferte de vacanţă

De ceva timp, şi companiile aeriene sau agenţiile de turism au început să participe la Black Friday! Fii atent, însă, pentru că în spatele reducerilor s-ar putea ascunde doar o strategie de marketing. Bineînţeles, nu generalizăm, însă întotdeauna ar trebui să fii precaut! Ştim cu toţii că pachetele de vacanţă, de exemplu, au o gradare a preţurilor destul de bine stabilită: early booking, first minute, preţul propriu-zis în perioada de vârf şi last minute.

Black Friday 2018. Coşuri cu bunătăţi

Fie că sunt legate de sărbătorile şi zilele onomastice ce urmează, fie doar că par variate şi frumos ambalate, coşurile cu bunătăţi sunt, totuşi, oferte cu produse perisabile. Ba mai mult decât atât, deşi preţurile lor tind să crească un pic până de Crăciun, la finalul lui decembrie acestea ar putea fi chiar mai mici decât oferta afişată de Black Friday.