Black Friday 2018. Cum obţii cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră 2018. Tot ce trebuie să ştii despre Black Friday

Black Friday a apărut în România prin intermediul celor de la eMAG în 2011 care au preluat acest trend din SUA. Apoi, Flanco a fost următorul comerciant care a aplicat reducerile de Black Friday pentru o parte din produsele sale. Foarte repede românii au învățat să nu stea la cozi la intrarea în marele magazine și să aleagă să cumpere produsele mult dorite online.  

22 oct. 2018, 14:11
Black Friday 2018. Cum obţii cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră 2018. Tot ce trebuie să ştii despre Black Friday

Black Friday 2018. Goana după oferte avantajoase și reduceri care de care mai mici va începe curând și anul acesta. Mulți comercianți deja indică ce reduceri vor aplica pentru produsele lor. Cei care vor fi cei mai rapizi și vor accesa site-urile magazinelor online în timp util vor reuși să achiziționeze ce și-au dorit tot anul. Mii de persoane pot prefera același produs și s-ar putea ca tu să ai ghinionul să nu mai prinzi marea reducere.

Este important să cauți același produs la mai mulți comercianți și să compari reducerile, acceptând oferta cea mai avantajoasă. După apariția fenomenului Black Friday în 2011, în 2015 statisticile arată că aproximativ 71% din populația României aflase deja despre acest eveniment important. Studiile arată că cei mai fideli clienți de Black Friday sunt bărbații și tinerii cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani.

În 2011, vânzările de Black Friday de la eMAG au ajuns la 8 milioane de euro, cumpărăturile online căștigând un spor de popularitate. De când Black Friday a apărut în România și până astăzi, 87 de lanțuri de magazine dau startul sezonului de reduceri în luna noiembrie. Asigură-te că ești pregătit și accesează site-urile ce te interesează rapid și sigur, făcând cumpărăturile online pentru a putea beneficia de reduceri și oferte de Black Friday.

Black Friday 2018. Tot ce trebuie să știi despre cea mai mare zi a reducerilor din an  

Este foarte important să știi că produsele la reduceri au un stoc limitat. Dacă nu te grăbești să achiziționezi produsul dorit, există posibilitatea să îl ratezi. Inițial Black Friday a însemnat doar reduceri la electrocasnice. Treptat mulți comercianți au preluat acest trend, iar reducerile s-au aplicat și pentru unele magazine de haine și articole vestimentare, parfumuri, cosmetice, jucării, mobilă, produse de îngrijire și multe altele.

Aplicații ale magazinelor online

Pentru a fi cât mai rapid, este recomandat să îți actualizezi aplicațiile magazinelor online pentru că toți știm că mediul online e cel mai rapid. În ziua de azi nu prea multă lume mai merge în magazine pentru a cumpăra produsele la reduceri, apelând la ajutorul tehnologiei. De aceea, trebuie să îți actualizezi aplicațiile magazinelor online și să ai deja adresa de livrare și toate datele completate.

Salvarea cardului bancar

Rapiditatea sporită reprezintă o șansă de reușită în această zi magică în care poți găsi tot ce îți dorești la un preț mult mai mic. Așadar, poți alege să îți salvezi cardul bancar în contul tău de client, achitând comenzile rapid și în siguranță.

Selectarea produselor

Pe unele site-uri, atunci când selectezi produsele pentru a fi comandate în aceeași zi, acestea sunt rezervate automat. Livrarea se poate face prin oficiu poștal, un showroom apropiat sau prin curier.

Nu rata cele mai mari reduceri și cele mai așteptate oferte pentru un sfârșit de noiembrie senzațional, în care poți avea produsele mult visate.