Black Friday 2021. Altex promite reduceri uriașe și stocuri suficiente la toate categoriile de produse. Când începe cel mai așteptat eveniment de shopping al anului

Black Friday 2021. Altex, liderul pe piața de electronice și electrocasnice, va începe campania de Black Friday în luna noiembrie.

18 oct. 2021, 15:02
Black Friday 2021. Altex promite reduceri uriașe și stocuri suficiente la toate categoriile de produse. Când începe cel mai așteptat eveniment de shopping al anului

Black Friday 2021.

Reprezentanții Altex spun că au stocuri pe o perioadă mai lungă de timp, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, însă nu au precizat exact care e perioada de desfășurare a campaniei. Aceasta va fi comunicată ulterior.

Black Friday 2021. „Pregătim un eveniment de cumpărături, în noiembrie, care se adresează tuturor clienților și cuprinde toate categoriile de produse. Ne-am asigurat stocuri suficiente atât în online, cât și în magazinele Altex și Media Galaxy, din toată țara, pentru o perioadă suficient de lungă, astfel încât clienții să aibă șanse egale de a-și achiziționa produsul dorit. Produsele vor putea fi achizitionate și ridicate din magazine sau online cu livrare la domiciliu”, a declarat Raul Filip, Director Achiziții Altex, pentru Economica.

Black Friday 2021. În fiecare an, cu ocazia Black Friday, Altex reduce prețurile chiar și cu 50% la mii de produse.

„Prețurile produselor sunt determinate liber în piață, de raportul între cerere și ofertă. Altex a investit major în ofertarea celor mai mici prețuri, prin eficientizarea costurilor și investitii în lanțul de aprovizionari. Una dintre cele mai importante promisiuni pe care le-o facem clienților este că le oferim cel mai mic preț din România și o susținem oferind de 2 ori diferența”, a mai spus Raul Filip.

Cei de la Altex dau asigurări clienților că nu vor resimți o eventuală criză de produse la Altex fiindcă și-au asigurat un stoc pentru toate categoriile de produse.

„Piața este influențată, în primul rând, de încrederea clienților în consum, de stabilitatea socială, economică și politică. Situația actuală internă ar putea face o parte dintre clienți să se gândească de doua ori sau să amâne momentul cumpărării. În același timp, trecem printr-o perioadă cu multe provocări externe: lipsa globală a componentelor (semiconductori etc.) care afectează majoritatea industriilor, creșterea costurilor la materii prime și energie, costul și disponibilitatea transportului transcontinental. Prin parteneriate puternice și eforturi constante în a asigura stabilitatea lanțului de aprovizionare, calitatea produselor și prețurile accesibile, Altex reușește să pună la dispoziția clienților, și în perioada următoare, un sortiment variat, complet și cele mai mici prețuri din piață. Având în vedere experiența Altex în piața de retail, am reușit să anticipăm și să evităm eventualele blocaje. Clienții nu vor resimți această criza la Altex, pentru că ne-am asigurat stoc pentru toate categoriile de produse”, mai explică managerul de achiziții Altex.