Black Friday 2021. Carrefour dă startul campaniei începând de mâine. Mii de produse reduse cu până la 50%

Carrefour intră în campania de Black Friday începând de mâine, 28 octombrie. Românii vor avea parte de reduceri de până la 50% până pe 1 decembrie.

27 oct. 2021, 18:42
Black Friday 2021. Carrefour dă startul campaniei începând de mâine. Mii de produse reduse cu până la 50%

Black Friday 2021

. Carrefour intră în campania de Black Friday începând de mâine, 28 octombrie. Românii vor avea parte de reduceri de până la 50% până pe 1 decembrie.

Black Friday 2021. Carrefour a anunțat că reducere prețurile la mii de produse cu până la 50%. Produsele vizate sunt: electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte, produse alimentare sau de menaj.

„Chiar și în contextul crizei containerelor și al altor perturbări ale pieței, încercăm să absorbim cât mai mult eventualele creșteri ale costurilor de achiziție și să nu le transferăm sub formă de costuri suplimentare pentru client. Totuși, nu este întotdeauna posibil pentru anumite categorii de produse. Anul acesta, cele mai afectate categorii sunt televizoarele și telefoanele, pe fondul lipsei pieselor componente”, a declarat pentru Economica Raluca Bogdan, Director Achiziții EPCS (telefoane, electronice, electrocasnice, audio-video și IT).

De ce durează campania Black Friday 2021 cinci săptămâni în cazul Carrefour

„În fiecare an, oferim reduceri semnificative pentru o perioadă îndelungată, astfel încât clienții noștri să aibă timp suficient pentru a încerca produsele noastre, pentru a face comparații cu alte oferte și pentru a se întoarce în magazin cât și online, pentru a le cumpăra. Suntem un retailer omnicanal, mereu aproape de clienții noștri atât în ​​mediul fizic, prin magazinele noastre de tip hipermarket, supermarket și market express, cât și în mediul digital, pe Carrefour.ro și Bringo. În ultimii doi ani, ne-am extins semnificativ prezența în mediul online, astfel încât ea va reprezenta un pilon puternic în timpul campaniei noastre de Black Friday”.

Pe lânga oferta de preț pentru clienții Carrefour , compania va oferi și diverse servicii adiacente:

  • clienții care achiziționează din magazine electrocasnice mici și mari vor primi comanda a doua zi,
  • cei care comandă online vor primi produsele în decurs de 24-72 de ore sau chiar în 90 de minute în cazul cumpărăturilor prin platforma Bringo.
  • clienții care au un card de credit Carrefour beneficiază de dobândă zero la achiziții.

„Știm că aceștia (clienții n.red) nu caută doar cele mai bune oferte, ci sunt din ce în ce mai atenți la calitatea produselor, la funcționalitățile lor sau la ingredientele folosite. În ultimii ani, interacționăm din ce în ce mai des cu clienți foarte bine informați, inclusiv în ceea ce privește campania de Black Friday”, a mai spus Directorul de Achiziții Carrefour.

 

 

 


loading...