Black Friday 2021. Reduceri mari la telefoane şi accesorii

Perioada reducerilor a venit! Campania de Black Friday a început la mai multe magazine din ţară. Sunt reduceri uriaşe la cele mai multe dintre ele, iar românii au la dispoziţie o lună întreagă să-şi cumpere produsele dorite la preţuri mici.

29 oct. 2021, 18:59
Black Friday 2021. Reduceri mari la telefoane şi accesorii

Black Friday 2021. Perioada reducerilor a venit! Campania de Black Friday a început la mai multe magazine din ţară. Sunt reduceri uriaşe la cele mai multe dintre ele, iar românii au la dispoziţie o lună întreagă să-şi cumpere produsele dorite la preţuri mici.

OnePlus anunță celebrarea evenimentului Black Friday prin oferirea celor mai bune prețuri la produsele sale vândute în 2021 pe propriul magazin online.

Perioada de derulare a campaniei Black Friday 2021 la OnePlus a început astăzi și va dura o lună. Producătorii de telefoane și gadgeturi includ în ofertă reduceri de până la 200 de euro la cel mai nou și performant dispozitiv pe care-l au în portofoliu, flagship-ul OnePlus 9 pro, a cărui cameră beneficiază de sistemul Hasselblad Camera for Mobile, precum și la modelul premium OnePlus 8T.

Citiţi şi Black FRIDAY evoMAG 2021. Reduceri de 80% pentru 15.000 de produse. Discount uriaş la televizoare

OnePlus 9 dispune de o reducere importantă de până la 150 de euro, în timp ce dispozitivul din gama mid-range OnePlus Nord lansat anul trecut este disponibil la un preț cu 130 de euro mai mic decât prețul său standard de vânzare.

OnePlus Nord 2 5G și Nord CE 5G la reducere

În oferta de reduceri a OnePlus pentru Black Friday 2021 se mai regăsesc OnePlus Nord 2 5G, disponibil cu o reducere de până la 50 de euro (varianta cu dotări superioare – 12GB+256GB), dar și OnePlus Nord CE 5G, lansat în luna iunie, care beneficiază de aceeași reducere.

În plus, OnePlus Buds Pro, căștile wireless premium cu anulare adaptivă a zgomotului (ANC) ale companiei sunt disponibile cu un discount de până la 10 euro. Celelalte dispozitive audio ale OnePlus, cum ar fi OnePlus Buds Z, beneficiază de reduceri de până la 30 de euro, în timp ce OnePlus Bullets Wireless Z sunt vândute la un preț cu până la 25 de euro mai mic.

OnePlus Watch are un discount de 20 de euro, în timp ce toate accesoriile OnePlus, precum rucsacuri, genți, tricouri, sticle, huse, folii pentru ecran și alte echipamente sunt disponibile la prețuri reduse cu 50%.

Citiţi şi Black Friday 2021. Altex, lider pe piaţa de electronice şi electrocasnice, a dat startul reducerilor de azi!