Black Friday 2021. Şemineul electric, vedeta reducerilor. Iată magazinele unde găsiţi cele mai mici preţuri

Black Friday e cunoscut ca fiind cel mai aşteptat eveniment de shopping al anului. A luat o mare amploare în ultimii ani, iar companiile se pregătesc cu multă vreme înainte pentru a face faţă numărului ridicat de cereri.

10 nov. 2021, 19:35
Black Friday 2021. Şemineul electric, vedeta reducerilor. Iată magazinele unde găsiţi cele mai mici preţuri

Black Friday 2021.

Reducerile din acest an sunt uriaşe şi sunt disponibile la toate tipurile de produse, fie că vorbim despre electronice şi electrocasnice, haine şi încălţări sau chiar produse cosmetice şi de îngrijire personală. Românii pot alege orice îşi doresc la preţuri uluitor de mici. Sunt sute de magazine care au dat startul campaniei de Black Friday.

Unul dintre produsele pe care românii se înghesuie să-l cumpere în acest an, de Black Friday, este şemineul electric, ideal pentru sezonul rece. Disponibil în nuanţe variate la multe magazine din ţară, şemineul are mare succes anul acesta, mai ales că multe companii au reduceri substanţiale.

Iată câteva site-uri unde puteţi găsi şemineul electric mult visat:

Altex

Altex are zeci de modele care mai de care mai încântătoare când vine vorba de şemineuri electrice. Cel mai ieftin porneşte de la preţul de 379 de lei, iar cel mai scump poate ajunge la aproape 5.000 de lei. Unul dintre cele mai reduse produse este şemineul electric de la TAGU, cu focar 3D şi telecomandă, disponibil atât pe alb, cât şi pe negru. Au fost reduse cu 20%, respectiv 30%.

Dedeman

Şi la Dedeman găsiţi o mulţime de modele. Aici preţurile pornesc de la 700 de lei şi ajung până la 12.763 de lei. Un şemineu bun şi accesibil pentru cei mai mulţi este modelul Madeira alb + Lorance. E compus din carcasa din MDF laminat şi pal şi focarul incorporabil. E prevăzut cu protecţie la supraîncălzire şi cu telecomandă pentru control de la distanţă. Modelul are şi timer, puteţi opta pentru oprirea automată a şemineului. Îl puteţi aici AICI.

Heber

La Heber găsiţi sute de modele. Cel mai ieftin e în valoare de aproape 400 de lei, iar cel mai mai scump ajunge la 9.547 de lei. Dacă vorbim despre cel mai cumpărat produs, acesta e şemineul electric cu efect de flacără reală, cu două trepte de încălzire, termostat electronic, lumina ambientată în şapte culori, iar lista beneficiilor e şi mai lungă. Şemineul face parte din clasa Premium şi e disponibil la preţul de doar 1.600 de lei, redus de la 3.000 de lei. Îl puteţi găsi AICI.

Media Galaxy

Şemineurile electrice de la Media Galaxy pot fi găsite atât în magazin, cât şi online. Puteţi alege dintre zeci de produse de acest tip, fiecare având alte caracteristici şi culori. Şi aici găsiţi modele mai accesibile, pornind de la aproape 400 de lei, şi modele care pot ajunge şi la 5.000 de lei. Majoritatea sunt disponibile exclusiv online. Unul dintre cele mai reduse este de la Tagu şi costă 1.400 de lei, redus de la 2.000 de lei.

Emag

Mai sunt câteva ore până când începe avalanșa de reduceri de Black Friday promisă de eMag. Ofertele vor fi prezente pe site pe 12 noiembrie. Reprezentanţii eMAG recomandă să aveţi aplicaţia actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă şi toate datele, respectiv adresele de livrare, completate în contul de client. Când vine vorba de şemineuri, EMAG are o diversitate de modele. Preţurile pornesc de la 350 de lei şi ajung până la 9.500 de lei. Vedeta acestei categorii este şemineul TAGU Hagen Pure White cu Focar Electric PowerFlame, 23 inch, FM469-WH1 + 23PF1A. Îl găsiţi AICI la preţul de doar 1.400 de lei.

Citeşte şi Black Friday 2021. Produsele-vedetă puse la bătaie de eMAG în acest an. Televizor Samsung Smart Ultra 4 K, la doar 1300 de lei!

Citeşte şi Black Friday 2021. Care sunt cele mai reduse produse din acest an și ce diferențe de prețuri sunt