Black Friday 2021. Televizoare smart la preţuri foarte scăzute. Iată care e cel mai ieftin

Reduceri mari luna aceasta la o mulţime de produse! Magazinele din ţară le pun la dispoziţie clienţilor săi produse de calitate la preţuri foarte mici, în campania de Black Friday.

02 nov. 2021, 12:43
Black Friday 2021. Televizoare smart la preţuri foarte scăzute. Iată care e cel mai ieftin

Black Friday 2021. Reduceri mari luna aceasta la o mulţime de produse! Magazinele din ţară le pun la dispoziţie clienţilor săi produse de calitate la preţuri foarte mici, în campania de Black Friday.

Black Friday 2021. Laptopuri, telefoane smart, camere foto, ochelari VR, electrocasnice, cărţi, haine. Românii au acces la toate produsele de care pot avea nevoie.

Black Friday 2021. Dacă ne referim la televizoare, spre exemplu, cel mai ieftin este vândut la un preţ de 622 de lei. Vorbim despre un televizor LED HD, cu tehnologie de ultimă generaţie, pe care îl puteţi găsi AICI.

Televizoare bune, smart, găsiţi şi la 800 – 1000 de lei, iar preţurile pot ajunge până la mii de lei.

Cel mai scump televizor vândut de Black Friday este la un preţ de aproape 28.000 de lei, fiind redus cu 18%, la Flanco. E un televizor smart QLED, de la Samsung, ultra HD 8K, de 189 cm.

Iată toate televizoarele din campania de Black Friday AICI.

Black Friday 2021. Cum să nu fii păcălit cu reduceri FALSE. Recomandările ANPC

Anunț important înainte de Black Friday! Inspectorii de la Protecția Consumatorului anunță că au apărut deja reducerile false şi îi sfătuiesc pe clienţi să verifice preţurile pe mai multe site-uri înainte de a cumpăra un produs.

Inspectorii ANPC avertizează cumpărătorii că este important să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze şi să acorde atenţie tuturor detaliilor în special în perioada marilor reduceri de preţuri, cum este şi Black Friday.

„Reducerile mari de preţ, într-o anumită perioadă, sunt binevenite atât pentru consumatori, cât şi pentru operatorii economici. Pentru a beneficia de aceste reduceri şi a le fi respectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze şi să acorde atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preţuri, cum este Black Friday. Vânzările cu preţ redus, indiferent de tipul acestora (soldare, lichidare, vânzări promoţionale) trebuie să respecte o serie de reguli de stabilire şi publicitate a preţurilor.

Astfel, orice comerciant care anunţă o reducere de preţ trebuie să o raporteze la preţul de referinţă practicat în acelaşi spaţiu de vânzare pentru produse identice. Preţul redus trebuie să fie inferior preţului de referinţă, care reprezintă cel mai scăzut preţ practicat în acelaşi spaţiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de data aplicării preţului redus”, susţine directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, pentru Agerpres.