BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Meniuri gratis la KFC

BLACK FRIDAY 29 noiembrie. Clienţii care comandă un meniu de 5 sau 8 aripioare la KFC vor primi gratuit încă un meniu, de acelaşi fel. Oferta va fi valabilă numai în această zi, în toate restaurantele KFC din ţară.

29 nov. 2013, 07:09
BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Meniuri gratis la KFC

BLACK FRIDAY 2013. Vineri, de Black Friday, clienţii care comandă un meniu de 5 sau 8 aripioare la KFC vor primi gratuit încă un meniu, de acelaşi fel. Oferta va fi valabilă numai în această zi, în toate restaurantele KFC din ţară, în limita stocului disponibil. „Ne aşteptăm ca o mare parte dintre consumatorii noştri să ne viziteze vinerea aceasta, mai ales că, în România, Black Friday este încă o noutate pe zona de food”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC, potrivit www.b365.ro.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 51 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.