BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Vodafone oferă telefoane cu 0 lei

BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Vodafone România, cel de-al doilea mare operator de pe piaţa locală, începe sărbătoarea reducerilor de joi 28 noiembrie până duminică 1 decembrie oferind smartphone-uri la preţuri care încep de la 0 euro şi bonusuri în toată reţeaua de magazine precum şi pe platforma online.

28 nov. 2013, 22:57
BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Vodafone oferă telefoane cu 0 lei

BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Promoţional, în această perioadă, clienţii Vodafone pot achiziţiona numeroase smartphone-uri la preţuri de doar 0 Euro, precum Nokia Lumia 520, cu abonamentul Smart 15 şi extraopţiunea de 200 MB trafic, Sony Xperia L cu Smart 19 şi extraoptiunea de 300 MB trafic sau Samsung Galaxy S III, cu RED 45.

Mai mult, toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri speciale de preţ, în functie de abonamentul ales de utilizatori. Şi clienţii serviciilor de business vor beneficia de oferte speciale, în functie de tipul de abonament ales, în aceeasi perioadă.

Clienţii ce activează sau reînnoiesc de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED, primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o lună-

Exclusiv online, vineri, 29 noiembrie, orice reînnoire facută prin intermediul www.vodafone.ro/shop aduce utilizatorilor de doua ori mai multe puncte de loialitate decât într-o perioadă obişnuită a anului.


loading...
Partenerii noștri