BLACK FRIDAY: Cele mai haioase reclame de Vinerea Neagră VIDEO

De-a lungul anilor, multe magazine mari din SUA au încercat să atragă clienţii nu numai prin ofertele de Black Friday, ci şi prin reclamele realizate special pentru această ocazie. Iată cele mai amuzante reclame de Black Friday!

13 nov. 2013, 11:07
BLACK FRIDAY: Cele mai haioase reclame de Vinerea Neagră VIDEO

Justin Bieber, într-o reclamă pentru Black Friday

Magazinul Macy’s a atras cu siguranţă mulţi tineri în 2011, când însuşi Justin Bieber a apărut în reclama lor pentru Black Friday. Artistul a dovedit că se pricepe şi la actorie, dar sarea şi piperul reclamei au fost ceilalţi actori care şi-au jucat rolurile foarte amuzant.

Justin a repetat isprava şi în 2012, noua reclamă fiind la fel de amuzantă.

Reclame haioase pentru Black Friday

Un magazin online, Zappos, a decis să atragă clienţii pe site-ul său spunându-le că e mult mai uşor să faci cumpărături online. În reclamă apare un cuplu care se pregăteşte de „acţiune” în faţa unui magazin clasic, până când ea decide că nu mai are chef să se lupte cu „oamenii nebuni” din magazin.

Magazinul Kohl’s a folosit coincidenţa de cuvinte şi a dat publicităţii o reclamă în care personajul principal cânta piesa „Friday”, cântată de Rebecca Black şi devenitp faimoasă pe Youtube datorită simplităţii sale.

 

Sursa: Cele mai amuzante reclame pentru Black Friday – Inedit | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/amuzante-reclame-pentru-black-friday-38056.html#ixzz2kWSgG6BC