BLACK FRIDAY continuă la NISSA! Sunt reduceri de până la 80% la TOATE produsele

Ce este important sa stiti despre BLACK FRIDAY la NISSA? Sunt reduceri de pana la 80% la TOATE produsele din site si din magazinele fizice.

10 nov. 2022, 11:34
BLACK FRIDAY continuă la NISSA! Sunt reduceri de până la 80% la TOATE produsele

BLACK FRIDAY continuă pe www.nissa.com. Sunt reduceri la toate cele 10.000 de produse din categoriile rochii de zi, rochii de seara, paltoane si jachete, pantaloni, fuste, sacouri, bluze, incaltaminte, genti si accesorii. NISSA a pus la dispozitie stocuri de peste 100000 de produse discountate pentru clientele sale.

 

Tips&Triks despre Black Friday 2022 la NISSA

Clientii isi pot alege de acum în zona de Favorite produse pe care și le doresc și de care poate nu au nevoie imediată și evident, le pot achizitiona la Black Friday cand pretul este CEL MAI MIC DIN AN. Transportul este rapid, coletul ajunge in 2 zile lucratoare si pentru plata poti sa alegi din variante cu pana la 12 rate fara dobanda. Magazinele NISSA isi asteapta clientele in fiecare zi pe parcursul lunii noiembrie cu super ofertele Black Friday de pana la -80% discount.

 

Cele mai vandute produse NISSA de Black Friday sunt tinutele de seara: rochii de seara, topuri, pantaloni, pantofi si genti cu cristale dar nu in ultimul rand regasim rochiile de zi pentru birou, preferate de doamnele si domnisoarele care vin la NISSA. Descopera selectia lor de Black Friday pe site in categoria Black Friday https://shop.nissa.ro/ro/black-friday

Printre fanele brandului NISSA regasim majoritatea vedetelor din Romania, pentru mai multa inspiratie de tinute descopera pagina lor de instagram https://www.instagram.com/nissa_official/ . Descopera si tu ce poarta vedetele anul acesta de la NISSA.

Colectia NISSA din aceasta toamna este realizata cu tesaturi fine, matase, voal, lana si casmir, o noutate sunt paltoanele din lana cu guler din blana si puloverele oversize din lana si vascoza. Paietele si cristalele din sticla nu lipsesc din fabuloasa colectie NISSA. Gasiti aici o selectie de rochii de seara https://shop.nissa.ro/ro/oferte_speciale/8-Rochii-de-seara cu preturi reduse.