BLACK FRIDAY UPDATE: Cât costă un iPhone 7 la eMAG. Anunţ de ultimă oră, ofertă limitată

Black Friday la eMAG începe pe 17 noiembrie dimineața. Până atunci, avem primele 34 de produse din ofertă.

16 nov. 2017, 20:11
BLACK FRIDAY UPDATE: Cât costă un iPhone 7 la eMAG. Anunţ de ultimă oră, ofertă limitată

Mâine e Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, iar eMAG a pregătit o listă cu 10 produse care vor putea fi cumpărate la preț excepțional. Vor fi 2.000.000 de produse în ofertă, valoarea totală a reducerilor va ajunge la 40.000.000 de euro, iar fiecare client va găsi ceva pe placul lui. Nu vor lipsi electrocasnicele, televizoarele, telefoanele mobile sau laptopurile, dar nici produsele fashion, jucăriile, parfumurile, cosmeticele și articole pentru casă și grădină.

eMAG Black Friday – noi produse anunțate

UPDATE: Îmbrăcăminte și încălțăminte ieftine: prețurile la branduri cunoscute încep de la 69 de lei!

UPDATE: Avem noi produse în oferta eMAG, inclusiv un iPhone 7 de 32 de GB redus de Black Friday. Iată mai jos noile produse. Consultă-le pe toate!

UPDATE: Noi produse în oferta eMAG de Black Friday.

UPDATE: Nu uitați de oferta cu telefoane la 1 leu, disponibilă chiar acum de Black Friday!

UPDATE: Alte produse noi care au ajuns publice și vor fi disponibile pe eMAG de Black Friday, de dimineață, poți găsi mai jos.

UPDATE: eMAG a mai anunțat alte 10 produse care vor fi în oferta de Black Friday. Le găsești mai jos.

Primele 10 produse anunțate din eMAG Black Friday

În plus, oferta de Black Friday de la eMAG cuprinde și o mulțime de produse speciale, precum aur, autoturisme și vouchere de 100 de euro la preț de 50 de euro oferite de Tarom. 2.000 de clienți care vor aplica în ziua de Black Friday pentru cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 500 de lei, sub formă de puncte de fidelitate, care se va activa la prima tranzacție de cel puțin 1000 de lei.

Aur și bilete de avion reduse de Black Friday la eMAG

Printre produsele aflate la ofertă la eMAG de Black Friday 2017 se numără și unele speciale, precum pachete turistice, abonamente de la Digi Mobil, autoturisme (un model va beneficia de o reducere de 50.000 de euro), lingouri de aur, bilete de avion și bijuterii de lux.

Retailerul nu a făcut încă publică lista cu produse pe care le va avea la reducere în Vinerea Neagră, dar, pe baza experienței din anii anteriori, am conceput o listă cu dispozitive care s-ar putea regăsi în oferta de Black Friday. Dacă ai nevoie de vreunul dintre ele, pune-le de acum în coș, ca să fii pregătit când se dă startul campaniei. Pentru a fi mereu la curent cu ce se întâmplă în această perioadă, îți recomandăm să pui acest articol în bookmarks și să-l verifici constant, pentru că îl actualizăm de fiecare dată când apar informații noi.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.