Black Friday, varianta umoristică a NASA

Agenţia spaţială americană (NASA) a marcat vineri, în stilul său propriu, evenimentul comercial Black Friday, care duce la cotele cele mai înalte fervoarea cumpărăturilor la preţ redus în prima vineri care urmează după Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving), scrie Huffington Post, citată de Agerpres.

28 nov. 2014, 18:48
Black Friday, varianta umoristică a NASA

Pentru al doilea an consecutiv, ca o contrapondere la aceste preocupări materialiste, NASA a promovat ‘Black Hole Friday”, publicând întreaga zi pe contul său de Twitter imagini ale găurilor negre însoţite de texte explicative şi de comentarii pline de umor precum ‘Forţa de gravitaţie a unei găuri negre este atât de mare încât nicio lumină nu îi scapă’ sau ‘ 2 la preţ de 1 de Black Friday! De fapt, două găuri negre fuzionează şi sunt doar una’.

Citeşte şi Cercetătorii au descoperit cele mai mari găuri negre din Univers

‘Vreţi să participaţi la un joc de societate cu ocazia Black Friday? Iată un joc gratuit despre găuri negre: 1.usa.gov/1AZ1SNn’, suna un alt mesaj.

Citeşte şi Nebunia de „Black Friday” s-a dezlănţuit în SUA şi în Europa. Nu au lipsit bătăile şi furturile VIDEO

În final, pentru cei obosiţi de goana după chilipiruri şi care tânjesc după o masă bună, NASA oferă imaginea ‘unei găuri negre care devorează o stea’. De fapt, nu este doar o poză, ci o înregistrare video care înfăţişează o acţiune mult mai distrugătoare decât o maree de oameni dispuşi să achiziţioneze soldurile excepţionale din Black Friday.