Blaga: Ponta e în stare să suspende pentru două ore Codul Penal să îi scape pe Mazăre şi Duicu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, la Constanţa, că premierul Victor Ponta este în stare să suspende şi Codul Penal pentru câteva ore pentru a-i salva pe Nicuşor Constantinescu, Radu Mazăre sau Adrian Duicu, aşa cum a suspendat şi legea prin care aleşii locali şi pierdeau funcţia dacă treceau de la un partid la altul în timpul mandatului.

03 sept. 2014, 14:57
Blaga: Ponta e în stare să suspende pentru două ore Codul Penal să îi scape pe Mazăre şi Duicu

Prezent miercuri la deschiderea Şcolii de vară a pensionarilor şi a vârstei a treia din PDL, care se desfăşoară la Mamaia, Vasile Blaga, făcând referire la ordonanţa prin care primarii preşedinţii consiliilor judeţene, consilierii locali şi consilierii judeţeni vor avea la dispoziţie 45 de zile pentru a-şi exprima în scris opţiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte, fără a risca să-şi piardă funcţia, a declarat că premierul Victor Ponta „va fi în stare să suspende pentru două ore Codul Penal să-i scape pe Nicuşor (n.red. Nicuşor Constantinescu, preşedinte suspendat al CJ Constanţa), pe Mazăre (N.red. Radu Mazăre, primarul Constanţei) şi pe Duicu(Adrian Duicu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi -n.r.), care a fost în biroul său ca să-şi pună gealaţii şefi la poliţia naţională, şefi la parchete pe la Craiova. Astfel de om nu are ce căuta în fruntea României şi nu are ce căuta pentru că nenoroceşte această ţară”, a spus Vasile Blaga.

Şi preşedintele Organizaţiei PDL Constanţa, Gigi Chiru, l-a atacat pe primarul Radu Mazăre. „Este un golănaş pripăşit la Constanţa, cu roluri de nazist, sultan, care îl inspira în actvitatea administrativă. Va trebui să lucrăm şi pe segmentul vârstei a treia”, a spus Chiru.