Blaga: Ponta să rămână în lumea lui şi să creadă că e invincibil. Mulţi au păţit-o

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a răspuns comentariilor lui Victor Ponta legate de Convenţia democrat-liberalilor.

23 mart. 2013, 13:12
Blaga: Ponta să rămână în lumea lui şi să creadă că e invincibil. Mulţi au păţit-o

„USL-ul scârţâie din toate încheieturile. Domnii Ponta şi Antonescu încearcă să salveze aparenţele, dar nu mai ţine. Eu le doresc să rămână uniţi, în lumea lor şi să plătească în 2016 pentru toate relele făcute acestei naţiuni pentru că nu s-au ţinut de nicio promisiune. Dimpotrivă, vor avea o rectificare bugetară ‘în roşu’, în luna august”, a spus Blaga.

„De ce credeţi că se bat între ei baronii USL? N-a mai fost ales baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ci pe Francisc II de la Focşani. Nu mai au bani, în ţară nu se învârte nimic. În investiţii nu se lucrează nimic (…) Au ajuns în situaţia să-i oblige pe primari să ia credite ca să-şi plătească arieratele pentru că ei nu pot plăti nimic”, a spus Blaga făcând trimitere la recentele alegeri privind conducerea Uniunii Naţional a Consiliilor Judeţene.

Liderul PDL l-a acuzat pe Victor Ponta că este rupt de realitate. „Ponta să rămână în lumea lui, să-şi vadă de familie, să-şi bea ceaiul şi să creadă că-i invincibil. Mulţi au păţit-o!”, a mai comentat Vasile Blaga.

Urmărind congresul PDL, liderul PSD Victor Ponta are trei concluzii: Băsescu trăieşte în altă realitate, Blaga a pierdut, candidaţii nu au adus nimic nou în discursuri.

„Am urmarit Congresul PDL”, scrie Victor Ponta pe Facebook, care are trei concluzii în legătură cu evenimentul: „Băsescu trăieşte deja în realitatea lui (nicio legătură cu tara şi societatea de azi sau de maine), discursuri candidaţi fara nimic nou, nimic de retinut şi Blaga a pierdut evident, fara drept de apel (indiferent de rezultatul la vot)”.

„Gata, am vazut suficient, petrec o sambata frumoasa cu Daciana si copiii!”, încheie premierul.

5000 de democrat-liberali aleg azi liderul partidului în cadrul unui congres care are loc la capătul unei campanii interne aflată sub auspiciile grupării în două tabere de influenţă.

„Am venit cu sufletul la voi şi nu voi susţine la Convenţie vreunul dintre candidaţi”, le-a spus preşedintele Traian Băsescu delegaţilor de la congresul PDL.