Steaua, REACŢIE-ŞOC după acuzele lui Ionuţ Negoiţă. SCANDALUL SECOLULUI

Valeriu Argăseală, preşedintele CS al FC Steaua, îi cere lui Ionuţ Negoiţă să dovedească acuzaţiile pe care patronul lui Dinamo i le aduce fundaşului Ştefan Bărboianu, conform cărora acesta nu şi-a apărat corect şansele la derby-ul de duminică.

06 mai 2015, 18:23
Steaua, REACŢIE-ŞOC după acuzele lui Ionuţ Negoiţă. SCANDALUL SECOLULUI

„Ionuţ Negoiţă să continue să spună, dacă ştie trebuie să aducă dovezi, dacă nu aduce dovezi, trebuie să-şi ia măsuri, pentru că noi suntem obligaţi să-l acţionăm în instanţă”, a declarat Valeiu Argăseală, potrivit Sport.ro.

„Nu e normal, nu e normal nici faptul că pune într-o lumină proastă prestaţia Stelei, acuză prestaţia Stelei, care ar fi avut nevoie de nu ştiu ce greşeli, ar trebui să recunoască faptul că Steaua a jucat mai bine ca Dinamo şi a câştigat. Să-i aducă la cunoştinţă jucătorului acuzaţiile şi era mai corect să i le spună înainte să-i rupă contractul, nu după”, a adăugat Argăseală.

Ionuţ Negoiţă îl acuză pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, pierdut de „alb-roşii” cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că ştie toate detaliile „trădării”.

CITEŞTE ŞI ŞOC la DINAMO. Ionuţ Negoiţă: „A fost cumpărat de Steaua! Ştiu despre CÂT e vorba”

Ştefan Bărboianu a fost titular, duminică, în ultimul meci al formaţiei conduse de Flavius Stoican, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în faţa echipei Steaua. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul prin Nicolae Stanciu.