BLESTEM TERIBIL! Povestea familiei în care copiii s-au născut VAMPIRI FOTO

O familie din Marea Britanie trăieşte o adevărată dramă după ce au descoperit că odraslele lor suferă de o boală extrem de rară care îi transformă pur şi simplu în vampiri. Astfel, ei au dinţii alungiţi şi nu pot sta în lumina soarelui.

29 dec. 2014, 15:16

Dinți ascuțiți ca niște colți, o piele palidă și incapacitatea de a suporta lumina soarelui, descrierea unui personaj din filmele cu vampiri, a devenit realitate în familia Cullen din Sudbury, Suffolk, după ce s-a descoperit că atât Simon, de 13 ani, cât şi fratele său, George, de 11 ani, suferă de o boală extrem de rară, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi DESCOPERIRE ARHEOLOGICĂ importantă, veche de 11.500 de ani. Ce au găsit într-un MORMÂNT din Epoca de Gheaţă

Cei doi suferă de displazie ectodermală hipohidrotică (HED), o maladie rară, produsă de mutaţii genetice, de care suferă aproximativ 7.000 de persoane din întreaga lume. Astfel, cei care suferă de această boală nu au o dentiție normală, ci un număr mic de dinți malformați de formă ascuțită; pielea este palidă iar glandele sudoripare sunt absente sau în număr restrâns.

Citeşte şi Misterul VAMPIRILOR din Polonia a fost dezlegat. Ce au descoperit cercetătorii VIDEO

Boala nu este, din păcate, vindecabilă, dar poate fi ținută sub control. Bolnavii au nevoie de protecție anti-solară și de o temperatură ambiantă care să nu conducă la supraîncălzirea corpului, lucru care ar putea provoca moartea din cauza lipsei glandelor sudoripare. De asemenea, dinţii absenți pot fi înlocuiți cu dinți artificiali.