Blestemele unei generaţii sunt cât se poate de reale. Ce să faci ca să scapi de ghinioanele care se ţin lanţ

Dacă în ultimul timp te confrunți cu mai mult ghinion decât ar fi normal, atunci poți să te gândești la faptul că ești victima unui blestem.

25 aug. 2017, 10:56
Blestemele unei generaţii sunt cât se poate de reale. Ce să faci ca să scapi de ghinioanele care se ţin lanţ

Blestemul unei generații este strâns legat de imperfecțiunile genetice, lăsate moștenire de antecesori sau pot fi legate de greșelile pe care aceștia le-au făcut în trcut și pentru care trebuie să plătești tu, scrie secretele.com.

Citeşte şi Şi-a înjunghiat soţia pentru că i-a făcut farmece

Subiect Tabuu

Haide să facem puțină lumină, în ceea ce privește acest subiect controversat. Conform creștinilor, blestemele generațiilor sunt reale și extrem de periculoase. Oamenii cred că blestemele aruncate asupra părinților, ajung să afecteze copii acestora. Modul în care religia abordează acest subiect terifiază omenirea.

Tocmai această abordare este cea răspunzătoare pentru faptul că unii oameni au întors spatele religiei. Cine și-ar dori să își petreacă viața gândindu-se că urmează să plătească pentru greșelile pe care nu le-a comis? Ei bine, este foarte bine înrădăcinat în religia creștină faptul că orice om poate scăpa de aceste blesteme, cu umilință și gândire corectă. În cât timp? Cum?

Acestea sunt întrebările care urmează să îmi fie adresate.

Cum aflu dacă am fost sau nu blestemat?

Iată la ce trebuie să fii foarte atent!

Indicatori psihologici

Blestemele unei generații afectează în primul rând mintea, după care ajung să controleze tot organismul. Așa cum deja știți, legătura dintre minte și trup este una foarte strânsă. Acestea fiind spuse, de multe ori persoanele blestemate sunt afectate încă din copilărie și nu neapărat la maturitate.

Boli mentale

De asemenea, o boală mentală este considerată a fi un blestem. Depresia, personalitatea multiplă sau tulburările de comportament, reprezintă o modalitate prin care ne putem da seama dacă în familia noastră a avut loc un blestem.

Coșmarurile

Asemeni bolilor mentale, coșmarurile pot fi și ele efecte ale blestemelor. Bineînțeles, acestea pot apărea și în urma unei diete precare sau a problemelor din viața de zi cu zi, însă dacă ne confruntăm în mod constant cu un anumit coșmar, acesta poate fi un semn al blestemului.

Alte caracteristici

Aici putem vorbi despre greșeli, făcute în mod repetat, de mai mulți indivizi dintr-o familie. De exemplu, dacă bunicul și tatăl tău au fost alcoolici, este posibil ca tu sau copilul tău să vă confruntați cu această problemă. Aici vorbim despre un blestem genetic. Poate ți se pare o glumă proastă, însă ar trebui să reflectezi asupra acestui subiect.

Indicatori fizici

Blestemele generațiilor lasă semne și asupra înfățișării. Acestea pot varia de la semne mici, până la malformații sau boli grave.

Dependențele

Acest subiect este asemănător cu cel abordat mai sus. Trebuie să ai mare grijă la sursa din care izvorăște această dependență, deoarece poate fi cea care îți va aduce pieirea.

Citește şi Ce amulete îţi poartă noroc şi te scapă de deochi

Boli și afecțiuni

Chiar și bolile pot fi considerate blesteme. Bolile cardiace sau cancerul fac parte din categoria blestemelor genetice.

În această categorie am putea introduce și loviturile sau accidentele, care s-au petrecut în mod repetat și au afectat membrii unei familii, din generații distincte.

Frumusețea fizică

Poate părea o glumă proastă, însă persoanele care sunt exagerat de frumoase pot fi victimele unui blestem al generației, deoarece de cele mai multe ori întâlnesc în viață cumpene cumplite.

Eu am găsit acest subiect destul de interesant, chiar dacă pentru unii oameni va părea o simplă glumă proastă și, analizând viața mai multor generații, din cadrul familiei mele, am realizat că ceea ce mi se întâmplă nu este deloc întâmplător. Pentru a scăpa de blestem este important să ne schimbăm noi și, cel puțin să nu mai permitem ca acest blestem să aibă efect asupra noilor generații. Să lăsăm doar lucruri bune în urma noastră!