Blestemul care s-a abătut asupra patronului clinicii Nera, unde s-a tratat Petrică Mîţu Stoian. Nepotul medicului a murit la vârsta de 2 ani

Patronul clinicii private Nera, din Sasca Montană, la care s-a tratat Petrică Mîțu Stoian, a trăit o dramă uriașă în urmă cu un an și jumătate, când și-a pierdut nepoțelul de doar 2 ani.

20 nov. 2021, 12:18
Blestemul care s-a abătut asupra patronului clinicii Nera, unde s-a tratat Petrică Mîţu Stoian. Nepotul medicului a murit la vârsta de 2 ani

Profesorul Pavel Chirilă, patronul clinicii Nera, a trăit o mare tragedie, în urmă cu un an și jumătate. În iulie 2020, cu doar câteva luni înainte de deschiderea centrului de lângă Reșița, la care s-a tratat Petrică Mîțu Stoian, nepotul în vârstă de doar 2 ani al medicului a murit după ce a căzut într-o piscină, scrie WoWbiz.ro.

Povestea a fost făcută publică de părintele Radu Preda, un apropiat al familiei Chirilă, care a povestit că micuțul a fost resuscitat de fratele lui mai mare dar și de mama lui, care este tot medic.

Citeşte şi Prietenul de suflet a lui Benone Sinulescu, declaraţii cu ochii în lacrimi: „Am vorbit ultima dată când a murit Petrică Mîţu Stoian. Mi-a cântat la telefon”

Pavel Chirilă a explicat că moartea băiețelului nu are nici o legătură cu intervenția medicilor și cu protocoalele COVID, așa cum susținea părintele. ”A fost primit la Spitalul de Urgență, asistat cu toată seriozitatea, i s-a făcut un RMN și toate investigațiile de urgență. După 4-5 ore, când doctorul a venit afara și a comunicat cu familia, copilul a fost transferat la Urgențe Copii în cele mai sigure condiții”, a explicat profesorul Chirilă într-o postare publică.

Citeşte şi Mărturie surprinzătoare făcută de Petrică Mîțu Stoian la o întâlnire cu Aurelian Preda: ”Am o legătură cu divinitatea. Mi-am propus să trăiesc peste 100 de ani”. Prietenia celor doi îi leagă și dincolo de moarte!

Pavel Chirilă are 71 de ani și este unul din cei mai respectați medici din România. Doctor în științe medicale, medic primar de medicină internă, profesor în ”bioetică laică creștină”, specialist în fitoterapie și homeopatie, profesorul Chirilă este creator al conceptului de medicină creștină.