BLESTEMUL CIFREI 5 le-a distrus relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Vezi coincidenţele bizare

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au spus "adio" cu zâmbetul pe buze. Mână de mână au mers, miercuri, la notar şi au semnat actele. A apărut, însă, un detaliu interesant care pare că le-a urmărit întreaga relație. Cifra Cinci.

06 feb. 2014, 08:56
BLESTEMUL CIFREI 5 le-a distrus relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Vezi coincidenţele bizare

Cinci luni de relaţie, cinci săptămâni de la escapada Biancăi Drăguşanu, cinci februarie-ziua divorţului, sunt coincidenţele mai mult decât stranii pe care această cifră se pare că le-a avut asupra relaţiei Victor Slav-Bianca Drăguşanu, scrie antenastars.ro.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU, decizia care îl va înfuria pe Victor Slav 

În plus, Victor Slav este născut pe data de 5. Nu poate fi doar o coincidenţă. Cifra 5 le-a fost de rău augur.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au luat o decizie tranşantă în ceea ce priveşte căsătoria lor. Cei doi au mers miercuri la notar pentru a divorţa. Cei doi au depus actele de divorţ, dar divortul nu a fost pronunţat. Cei doi au la dispoziţie 30 de zile să se împace şi să retragă actele.

ADRIAN CRISTEA, REACŢIE incredibilă în ziua în care Bianca Drăguşanu a DIVORŢAT de Victor Slav

Bianca Drăguşanu a postat recent pe contul său de Facebook un mesaj prin care anunţă clar că este singură. „Singură, că aşa-i frumos”, a scris fosta asistenta TV.

Bianca Drăguşanu a fost scoasă din minţi: „E inadmisibil aşa ceva”. Vezi ce a enervat-o atât de rău

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-a produs după întoarcerea roşcatei de la Paris, unde a petrecut în urmă cu o lună, un weekend cu Adi Cristea. Imediat, Victor Slav şi-a luat lucrurile şi s-a mutat la niște prieteni.

MESAJUL pe care „Prinţul” Cristea i l-a transmis Biancăi, înainte de a o părăsi DEFINITIV